Kaye Styles - It Iz What It Iz (2006)

Belgiƫ
Label: Mostiko

1. Who's This (Intro) (0:41)
  2. Profile [Eurovision Mix] (3:01)
  3. Fly Away (3:25)
  4. Gimme the Mic [Frank J Edit] (3:49)
  5. Hold Me Now (3:37)
  6. Safe Sex [Krazee Alley Rmx] (3:23)

met Laura

7. Crazy [Frank J Edit] (3:12)
  8. Watching Me (3:13)
  9. Maria Bonita [Extended Clum Mix] (4:23)
  10. Pop the Cris (3:29)
  11. Asian Type [Krazee Alley Rmx] (3:40)
  12. One Love One Love [Rmx] (4:17)
  13. Chocolat Skin (3:25)
  14. Wet Cologne (3:29)
  15. Lady (3:15)
  16. One for Me [Frank J Edit] (3:56)
  17. Back in Time [Stage Presence Story Rmx] (3:56)
  18. Profile [Krazee Alley Short Rmx] (3:03)
seanpuffy schreef:

jep zeg dat wel.
spijtig dat kaye styles uit stanleys route is gestemd.
en je hebt gelijkt.... go kaye go kaye

Jaa.. heel jammer dat hij uit Stanleys route is .. vond hem net goed.. Misschien beetje stil maar ach .. hij zeurde tenminste nooit. [Go Kaye ]

avatar van seanpuffy
kvond hem en joke een van de enige die niet zeurde. maja als je natuurlijk gaat om te winnen dan stem je de beste eruit he kvind het wel smerig van jaak, gella, en geert maja.

idd go kaye:)

dollie
Relax schreef:
we lachen je mening een beetje uit

Vind je dat zelf niet een beetje zielig, lachen met iemand mening? Iedereen mag toch zelf kiezen wat hij wel en wat hij niet graag hoort?
Relax schreef:
Maar het is een feit dat Kaye slechter is

Dat is helemaal geen feit, want dit is persoonsafhankelijk, het is niet omdat jij dat vindt, dat het een feit is. Dan heb je de betekenis van het woord feit nog niet helemaal begrepen.
Relax schreef:
we proberen je wijs te maken dat Kaye echt niet alles is

Je moet niemand zoiets proberen wijs te maken, want dat maakt iedereeen voor zichzelf uit.

goed gesproken

Ik vind het vreemd, ik hou namelijk niet van hip-hop, maar Prison Break Anthem vind ik niettegenstaande andere misbaksels van hem best aangenaam.

avatar van seanpuffy
ik heb al een paar new songs van kaye zijn new album gehoord en het beloofd echt wel heel veel.
zijn albums worden steeds beter en beter ook al zijn ze al the best.
kaye styles ft dollarman - ganjaman is echt machtig!!!

nog 1 week to go en hij komt uit:d

avatar van Yak
Yak
Ga lekker met PM's ruziën, oke? Onzin verwijderd.

riddlecity
yooo Zou er hier iemand toevallig weten waar ik ergens de instrumental van 'Prison Break Anthem' kan vinden. Ik zoek er namelijk al een tijdje naar maar tevergeefs ...

avatar van seanpuffy
ik heb zijn nieuwe album (main event) toegevoegd op deze site.
hopelijk komt hij er snel op.
want ik heb hem vandaag gekocht en het is echt een goed album. ( beter en professioneler dan zijn vorige )

Super album. Talentvolle urban zanger!

D-time
Dit is echt een super goe album !!
Kaye Styles is echt super goe !!

Akonner
Allee menneke vinde gij dit ok zo'n tof album, waa zeg hee he dit is echt goe, ik ben nu lekkeren Vlaamsen Patatekes aan het eten (en aan mijn Vlaamschen Accent werken).

eazyfan
Maar gelukkig dat D-time hier niet meer al te veel zit, sorry dat ik dat zei maar... .

Akonner
Ik zeg niet dat mijn top 10 een hoogtepunt is maar ik heb net de top 10 van D-Time gezien en toen kreeg ik neigingen... maar goed het is die jongen zijn mening en die moeten we respecteren.

DevendraBan
mannen, 2 pagina's volgezeverd over deze artiest die voor sommigen "the world's greatest" is en voor de anderen gewoon bagger.
Ik sluit me bij de tweede aan.
Trouwens, over heel dat Prison Break-gedoe, Kaye Styles doet alleen de begingeneriek in België, niet voor de rest van de wereld, en ik benijd de rest van de wereld daarvoor.

Dat Prison Break-gedoe was nog maar deel 1 van de saga. Voor het 2de seizoen verzorgt hij de begingeneriek weer, Survivor of iets dergelijks.
Dat wordt leuk

Kaye is niet mijn soort muziek, het weet me gewoon niet te raken. Voor mij niets meer dan wat R&B-geneuzel, al kan ik begrijpen dat anderen dit geweldig vinden gezien de opmars van Hip-pop en R&B de laatste jaren.
Voor elk soort muziek zijn markt zeker.

avatar van bennerd
Akonner schreef:

Jij hebt nog een lange weg te gaan

Super Album.
Trots van België!
Geweldege songs, zeker "Gimme the mic" en "Prison Break Anthem".!

Superbeertje
Akonner schreef: