Kaye Styles - It Iz What It Iz (2006)

Belgiƫ
Label: Mostiko

1. Who's This (Intro) (0:41)
  2. Profile [Eurovision Mix] (3:01)
  3. Fly Away (3:25)
  4. Gimme the Mic [Frank J Edit] (3:49)
  5. Hold Me Now (3:37)
  6. Safe Sex [Krazee Alley Rmx] (3:23)

met Laura

7. Crazy [Frank J Edit] (3:12)
  8. Watching Me (3:13)
  9. Maria Bonita [Extended Clum Mix] (4:23)
  10. Pop the Cris (3:29)
  11. Asian Type [Krazee Alley Rmx] (3:40)
  12. One Love One Love [Rmx] (4:17)
  13. Chocolat Skin (3:25)
  14. Wet Cologne (3:29)
  15. Lady (3:15)
  16. One for Me [Frank J Edit] (3:56)
  17. Back in Time [Stage Presence Story Rmx] (3:56)
  18. Profile [Krazee Alley Short Rmx] (3:03)
eazyfan
ahja de nieuwe wel leuk als je zin hebt om eens goed te lachen.

Jonas
Totaal geen mooie cd

Ik weet niet wat iedereen tegen Kaye heeft ...
Hij heeft ondertussen de titelsong van Prison Break gemaakt.
Ik vind zijn muziek best wel leuk.
Heel leuk persoon ook volgens mij ,, altijd heel relaxed kalm.
Go Kaye , go Kaye ..

kaye styles rullezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
go kaye go kaye.

ksnap het ook niet wat ze tegen kaye hebben kaye is gewoon megasuper jullie zouden er respect voor moeten hebben

kaye is the world greatest

avatar van MJ_DA_MAN
Ik heb geen respect voor clowns.

the world greatest zou ik niet zeggen ,, maar great is hij wel

MJ_DA_MAN schreef:
Ik heb geen respect voor clowns.

er zijn al veel grotere clowns..

Mnee idd. Hij is zeker getalenteerd , maar moest die iz nou echt in de tittel .... Op wat baseer je je mening MJ DA Man ?

x_ShamieeJ schreef:
the world greatest zou ik niet zeggen ,, maar great is hij wel

voor mij is hij de world greatest ale samen met p.diddy
kvind hem echt super en ook zijn optredens zijn de max.
ben blij dat je hem ook great vind;) want ksnap ni dat veel mensen iets tegen hem hebben:)

kaye styles rullezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
go kaye go kaye.

kaye is the world greatest

Man ga is weg met je "Respect moet je hebben voor deze artiest" dat doe je ook al bij P. Diddy... gaap gaap..
Dit album lijkt me ook niets.

sn@ke schreef:

Op videoclips die ik heb gezien. Artiesten die dit soort commerciële rot-R&B maken (hiphop kun je dit niet noemen) in Amerika zijn al om te lachen, en dan proberen mensen zelfs dát na te doen . Ook klinkt deze vent extreem saai.

MJ_DA_MAN schreef:

hij mag dan wel volgens u om te lachen zijn maar kaye styles heeft dan toch wel (weer) een superhit te pakken met prison break anthem (de soundtrack van de geweldige serie "prison break anthem") dat zou je niet van veel artiesten kunnen zeggen die de soundtrack van een wereldberoemde serie te mogen zingen.

seanpuffy schreef:

Wat wil je daarmee zeggen dan ? dat hij dan BETER is dan een ander artiest ?
Omdat Wu-Tang daar niet op is dat Wu-Tang dus SLECHTER is dan Kaye Styles ?

voor mij is hij de world greatest ale samen met p.diddy
kvind hem echt super en ook zijn optredens zijn de max.

Jha idd snap ik ook niet. 'k Vind kaye ook super Hij is ook als persoon heel leuk als ge het afleid van programmas enz.
ag ja zolang wij hem goed vinde is alles dik oke

seanpuffy schreef:

Jha idd. dat zie ik Eminem of 50cent niet doen. En ja Prison break anthem is een dikke hit, net zoals het programma , go kaye go kaye

x_ShamieeJ schreef:

jep zeg dat wel.
spijtig dat kaye styles uit stanleys route is gestemd.
en je hebt gelijkt.... go kaye go kaye

Relax schreef:

Wat wil je daarmee zeggen dan ? dat hij dan BETER is dan een ander artiest ?
Omdat Wu-Tang daar niet op is dat Wu-Tang dus SLECHTER is dan Kaye Styles ?

om eerlijk te zijn ik vind wu-tang slechter dan kaye styles.
kaye styles vind ik gewoon de max.

avatar van MJ_DA_MAN
Geen touw aan vast te knopen.

seanpuffy schreef:

om eerlijk te zijn ik vind wu-tang slechter dan kaye styles.
kaye styles vind ik gewoon de max.

Tja wat jij wilt maar stiekem lachen MJ en ik je wel uit maar oke, ik vind het niet erg dat je dit beter vind, maar het IS niet zo

Relax en MJ : ga ergens anders zeiken please en respecteer ze in hun mening .

eazyfan
Zij respecteren wel de mening maar Kaye niet, en dat snap ik wel.

avatar van MJ_DA_MAN
Ik ben het gewoon niet eens met seanpuffy (wie wel eigenlijk), en vind dat bericht gewoon het -teken waard. Dat is ook gewoon een mening, klaar. En bovendien ben ik nog niet volwassen genoeg om niet op dat soort berichten te reageren. Ik moet er nu nog van genieten, binnenkort ben ik 18 en zul je geen last meer van me hebben bij dit soort albums.

avatar van seanpuffy
het kan me allemaal niet schelen wie het niet eens is met mij en zeker niet dat mj en relax met mij lachen (pure tijdsverspilling) omdat IK gewoon kaye veeeeeeeeeeeeel beter vind dan hun wu-tang.
ik weet één ding als je mij wilt kwetsen met jullie woordjes word dan maar eerst is volwassen en probeer het op een volwassenen manier te zeggen ipv te zeggen van dat je stiekem met me lacht:d:d:d want ik lach zelf van die woorden:d en accepteer dan ook andermans mening ook al vind je kaye slechter dan wu-tang.

peace

the topsong prison break anthem

the topsong prison break anthem

peace

Trouwens, we lachen niet met je, we lachen je mening een beetje uit alleen al omdat je Kaye beter vind.
Maar het is een feit dat Kaye slechter is dan Wu-Tang dus kom niet zeggen dat hij beter is
Plus nog iets, we proberen je niet te kwetsen, we proberen je wijs te maken dat Kaye echt niet alles is, tuurlijk je mag zelf weten wat je goed vind, tuurlijk, maar durven zeggen dat dit beter is dan Wu-Tang gaat mij en natuurlijk meerdere mensen veel te ver

Shiiiiit dat klinkt slecht .. sorry dat ik het zeg

euhm voor mij is kaye alles en waarom zou ik niet durven zeggen dat dit beter is als wu-tang als ik dat zelf vind:s ik ga u niet zeggen dat ik wu-tang beter vind terwijl ik dat helemaal niet vind. en wat meerdere mensen denken dat intreseerd me niet. zolang ik kaye goe vind. en wat je ook zegt ik zal kaye altijd beter vinden da wu-tang.

avatar van seanpuffy
yeaaaaahh binnenkort nieuwe cd van kaye styles hij noemt deze keer main event ik kijk er al naar uit, hij werkt samen met dollarman bekent van de hit rock this party van bob sinclair.
het word weer een vette album

kaye styles rullleezzzz

|Joël|

het word weer een vette album

Ja, en voor jou weer een vette onvoldoende voor je beheersing van de Nederlandse taal

Shiiiiit dat klinkt slecht .. sorry dat ik het zeg

Hmm hij mag een mening hebben maar ze niet zeggen hier. Laat ik me maar niet verder met jou bezig houden Relax . Als je deze site zo opneemt zie ik niet goed het nut in van je berichten.

|Joël| schreef:

ge moet hier spreken over muziek he niet over mijn nederlandse taal:p:p. en wat intreseerd het mij dat dat jij vind dat ik onvoldoende nederlands spreek. so what!!
i don't care!!