Kim Appleby - Breakaway (1993)

Label: Parlophone

1. Breakaway (4:44)
  2. Missing You (3:56)
  3. Light of the World (4:48)
  4. Love Will Find a Way (4:42)
  5. Strong Love (4:13)
  6. Loving You Boy (4:53)
  7. The Tables Have Turned (3:40)
  8. I'm Not Your Property (4:50)
  9. Good to Me (3:56)
  10. That's Life (4:17)
  11. Everybody Needs Someone (5:03)
  12. Little Child (4:12)
Marcel²
Haar titelloze album uit 1990 is best nog wel goed. Haar tweede album Breakaway is geflopt, natuurlijk hoeft het dan niet gelijk slecht te zijn, maar best is het niet. In iedergeval naar 1 luisterbeurt valt dit album mij toch tegen. Wacht nog even met stemmen.

avatar van Pauluzz de BK
Grappig. valt het dan nog ergens te downloaden dan? Ik ben deze CD per toeval destijds in de uitverkoop bak tegengekomen maar daarna NOOIT meer gezien.

Ik ben altijd een fan geweest van Mel & Kim en Kim Appleby. Dus daarom 5/5. Je kan de cd wel eventueel kopiëren voor een prijsje... ik heb ze allemaal!

avatar van Pauluzz de BK
Ik heb ze ook.. allemaal.. (het zijn er maar 3, maar dat terzijde). Laatst nog weer eens in de auto op gehad, maar waar de eerste CD van Mel&Kim nog een zekere nostalgie en houdbaarheidsdatum had, heeft deze (helaas) die datum helaas echt zwaar overschreden...

Dit album heb ik eigenlijk meer gekocht om Kim Appleby te steunen. Als het door een andere onbekende artiest zou zijn geweest, had ik het niet goed genoeg gevonden. Het zijn een beetje oudbollige producties. Jammer dat Kim niet gewoon weer in zee is gegaan met Stock Aitken Waterman. Daarmee had ze misschien nog wat hits gehad. Maar goed.

avatar van bikkel2
Hoe serieus wil je genomen worden om hier dan toch een *5 voor te geven ?
Je gaat dan volkomen voorbij aan de kwaliteit . maar omdat het Kim Appelby is , toch maar de volle mep .
Het gaat hier op MM toch vooral om muziek te beoordelen .
Ik heb bepaalde artiesten /bands/ producers ook hoog zitten , maar als ik het niet goed vind , laat ik dat duidelijk merken in mijn beoordeling .