Lowlife - Godhead (1989)

Label: Nightshift

1. In Thankful Hands (3:43)
  2. Where I Lay, I'll Lie (3:52)
  3. Marjory's Dream (3:19)
  4. I Don't Talk to Me (3:05)
  5. Drowning Leaves (2:18)
  6. Bittersweet (4:12)
  7. River of Woe (3:01)
  8. I the Cheated (3:25)
  9. Missing the Kick (3:45)
  10. Forever Filthy (3:43)
  11. Neverending Shroud (4:05)
  12. The Beggar's Burning Bush [Demo] * (3:41)
  13. Moved to Tears [Demo] * (3:54)
  14. Acrid Tongue [Demo] * (2:43)
  15. River of Woe [Demo] * (3:35)
  16. Where I Lay, I'll Lie [Demo] * (4:15)
avatar van reptile71
Van dit album ken ik alleen de laatste 5 nummers. Deze staan op The Black Sessions uit 1988. Dat zijn een aantal aardige nummers. De andere 5 nummers daarvan mag je trouwens ook niet missen als je hiervan houdt.

jean maurice
De Black Sessions zijn opnieuw verschenen als aanvulling op San Antorium en Godhead op de rereleases

avatar van freddze
De bonustracks van 'The Black Sessions' buiten beschouwing gelaten - want daar kan sinds kort hier immers op gestemd worden - vind ik dit ook weer een goed album van Craig Lorentson en zijn companen. Z'n 4* alleszins waard!

De favorietjes hier zijn wat mij betreft; 'I Don't Talk To Me', 'Bittersweet' en 'Marjory's Dream'. Maar vooral 'Where I Lay, I'll Lie' is (vooral muzikaal) wederom een Lowlife nummer van ongekende schoonheid!

PS: En hiermee heb ik alle albums van Lowlife die op de site ingevoerd zijn in mijn iTunes staan. Ik zet 'm nu even op shuffle als jullie het niet erg vinden Zaaaaaaaaaaalig