menu

Ragnar Kjartansson / The National - A Lot of Sorrow (2015)

mijn stem
4,38 (4)
4 stemmen

IJsland / Verenigde Staten
Rock
Label: 4AD

  1. Sorrow (6:00:00)
totale tijdsduur: 6:00:00
zoeken in:
avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
6 uur durende uitvoering van Sorrow, komt op 6 lp's

avatar van CWTAB
4,5
99 keren Sorrow, ik zie hier eerlijk gezegd geen beginnen aan.... zal wel eens doorbijten maar 6 uur....


avatar van CWTAB
4,5
Halverwege ! Best wel een trip maar dan best in stukjes.... waanzinnig project (wat moet dit voor het publiek niet geweest zijn?), een "plaat" die voor mij aan 2 kanten snijdt: eens de drempel overkomen van steeds hetzelfde nummer te horen klinkt alles vertrouwd en aangenaam (je weet wat er komt en wat je kan verwachten), anderzijds: door die reeds ingeloste "verwachting" dreigt dit hele project na pakweg een halfuur tot geluidsbehang te verworden.

Je luistert wel maar hoort niet alles en je stoort je er totaal niet aan....

Doorbijten en zien of er op het einde wat verandering inzit (bij de laatste opvoering van het nummer zou de zanger geknakt zijn...)

avatar van CWTAB
4,5
't zit erop , 99 keren Sorrow (een nummer dat eigenlijk niet tot m'n favorieten behoorde vanop High Violett).

Een best wel aparte ervaring, maar niet echt voor herhaling vatbaar...

Hoogtepunt? De 85ste uitvoering van Sorrow....

1tje voor de fans? (diehards?)

avatar van Rain King
wat een onzin zeg

avatar van The Scientist
4,0
CWTAB schreef:

Hoogtepunt? De 85ste uitvoering van Sorrow....


Amen, samen met 94 toch wel de duidelijkst verschillende, 94 is me wat te overdreven, maar 85 is een pareltje ja... verder vind ik vooral de nummers met wat variatie in de blazers wel fascinerend.

Sorrow is min favoriete nummer van The National, maar of ik dit aandurf, weet ik niet. Ben bang dat ik het nummer daarmee verpest.

avatar van Gretz
5,0
Afgelopen nacht dan eindelijk de hele videoregistratie kunnen zien. Voor de hoogte m'n waardering scheelt het wel dat ik de beelden erbij zag en het samen keek met een groep vrienden. Weet niet of ik het alleen 6 uur lang had volgehouden. Was een intense en emotionele ervaring. Met Sorrow 94 als meest bijzondere moment

Voor de grote fans is het het absoluut waard om deze trip eens volledig tot je te nemen. Bijzonder concept dat je doet nadenken over de artistieke waarde van muziek en hoeveel schoonheid er kan zitten in het repetitieve

Gast
geplaatst: vandaag om 09:36 uur

geplaatst: vandaag om 09:36 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.