Bruce Springsteen & The E Street Band - LA Sports Arena, California 1988 (2015)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Tunnel of Love (7:59)
  2. Be True (4:52)
  3. Adam Raised a Cain (5:51)
  4. Two Faces (4:39)
  5. All That Heaven Will Allow (11:21)
  6. Seeds (5:47)
  7. Roulette (4:22)
  8. Cover Me (7:31)
  9. Brilliant Disguise (5:11)
  10. Spare Parts (10:09)
  11. War (2:59)
  12. Born in the U.S.A. (8:18)
  13. Tougher Than the Rest (6:02)
  14. Ain't Got You (2:33)
  15. She's the One (6:57)
  16. You Can Look (But You Better Not Touch) (6:00)
  17. I'm a Coward (9:42)
  18. I'm on Fire (4:19)
  19. One Step Up (5:49)
  20. Part Man, Part Monkey (4:53)
  21. Backstreets (7:52)
  22. Dancing in the Dark (6:22)
  23. Light of Day (7:36)
  24. Happy Birthday to Roy Orbison (3:06)
  25. Born to Run (5:32)
  26. Hungry Heart (5:00)
  27. Glory Days (8:58)
  28. Rosalita (Come Out Tonight) (10:26)
  29. Have Love, Will Travel (5:47)
  30. Tenth Avenue Freeze-Out (4:34)
  31. Sweet Soul Music (3:28)
  32. Raise Your Hand (6:37)
avatar van rushanne
Het volgende concert wat uitgebracht is in eigen beheer. Leuke aanvulling van de verzameling, en bij tijd en wijle best genietbaar. Helaas wordt het ongenietbaar naarmate mevrouw Scialfa haar mond meer gaat opendoen, en zij een microfoon krijgt die ook daadwerkelijk aan staat. Waarom?????

Positief blijven, Anne!

Er staan natuurlijk juweeltjes op, Roulette, Part Man Part Monkey, Have Love Will Travel, Be True, allemaal mooie uitvoeringen die laten zien dat Bruce het flikte om zijn betere nummers gewoon niet uit brengen (later pas op Tracks)

avatar van Brunniepoo
Toch wel een beetje een tegenvaller, dit live-album. Tunnel of Love is al niet echt mijn Springsteen-favoriet, maar live komen die nummers naar mijn mening ook niet echt beter over. Voeg daarbij dat ik van het oudere werk wel betere versies heb gehoord, dat Springsteen naar mijn mening niet geweldig bij stem is en dat het hele concert bij tijd en wijle wel wat gezapig klinkt (Hungry Heart bijvoorbeeld) en dan luidt de conclusie dat dit toch ruimschoots de zwakste in de serie is.

Met de bijdragen van Patti Scialfa is dan weer helemaal niets mis, ja, dat het er veel te weinig zijn

avatar van blaauwtje
Ik herriner me het tol concert van de kuip,deze deinde als een loveboat op de klanken van de e street band,en gaf de maat voor een fenomenaal concert,ben benieuwd naar deze uitgave,kom er op terug

avatar van vielip
Ik vind dit tot dusverre de meest interessante van de live releases. Tunnel of love vind ik één van Bruce's fijnste albums om naar te luisteren. Live komen die nummers nog mooier dan wel beter uit de verf. Met name de wat rockende nummers als Tunnel of love, Spare parts en Tougher than the rest. All that heaven will allow vind ik ook mooi met dat intro. En het échte juweeltje op deze release is One step up natuurlijk! Dat is die tour geloof ik maar een paar keer gespeeld. Dus erg mooi om in goede kwaliteit te hebben