Herb Alpert - Come Fly with Me (2015)

1 stem

Uitgebracht in eigen beheer

1. Come Fly with Me (2:40)
  2. Blue Skies (3:38)
  3. Got a Lot of Livin' to Do (3:00)
  4. Cheeky (3:23)
  5. Take the "A" Train (2:44)
  6. Love Affair (4:10)
  7. Windy City (4:30)
  8. Sweet and Lovely (2:41)
  9. Walkin' Tall (2:56)
  10. Night Ride (3:13)
  11. Something (2:52)
  12. On the Sunny Side of the Street (1:40)
  13. Danny Boy (3:25)
avatar van E-Clect-Eddy
Grappig, de beste man brengt nog regelmatig nieuwe albums uit. Werd me aanbevolen op Deezer dus voor de grap 'opgezet'. Zoals bijna altijd zijn het vooral instrumentale covers van klassiekers die hier de trompet bewerking krijgen. Zo ook bijvoorbeeld Something van The Beatles en Take the "A" Train wel bekend gemaakt door Duke Ellington. Vooral veel jazz invloeden maar ook pop en reggae .

Is volgens mij wel één van de mooiste albumhoezen die er zijn.

Leuk album voor laat op de avond of om bij een boek te luisteren... of in de lift

avatar van musician
Ach, hij is net 80 geworden dit jaar.
't Is jammer dat hij deels terug grijpt naar het verleden en gaat zitten remixen (of dat laat doen) met oudere nummers.
Of zouden nieuwe tunes niet meer tot de mogelijkheden behoren.
In ieder geval toert hij nog gewoon rond in de VS, voor maart 2016 zijn er concerten te boeken in Florida, lees ik.

Een vrij recente foto die ik heb gevonden is toch wel weer mooi:

Herb Alpert 80