Warren G - Regulate... G Funk Era, Part II (2015)

Alternatieve titel: Regulate... G Funk Era, Part II EP

Label: G Funk

1. Intro (0:52)

met Reverened TaaaDow

2. My House (2:51)

met Nate Dogg

3. Saturday (3:39)

met E-40, Too $hort en Nate Dogg

4. Keep on Hustlin' (3:52)

met Young Jeezy, Bun B en Nate Dogg

5. Dead Wrong (3:56)

met Nate Dogg

avatar van Silky & Smooth
Mensen die de old school sound missen bij Compton moeten deze maar even opzetten. Heerlijk, zomers sfeertje!

avatar van bennerd
Keep On Hustlin' is ijzersterk, Dead Wrong is dan weer helemaal verkeerd. Heel dikke throwback naar '94, inderdaad. Leuk, maar ook geen hoogvlieger.

Silky & Smooth schreef:

Ik mis geen old school sound alleen de kwaliteit maar het zal wel de generatie kloof zijn.

FRIPI
Beter goed gejat dan orgineel gedaan. (MyHouse)

Our House - Madness (HQ Audio) - YouTube

FRIPI schreef:

Kan bijna niet anders, nee.

avatar van Oepsje
FRIPI schreef:
Beter goed gejat dan orgineel gedaan. (MyHouse)

Our House - Madness (HQ Audio) - YouTube

Als ze het goed gejat zouden hebben wel, tenenkrommend slecht dat nummer.
Eigenlijk zijn alleen saturday en keep on hustlin wel aardig, helaas.

Oepsje schreef:

Als ze het goed gejat zouden hebben wel, tenenkrommend slecht dat nummer.
Eigenlijk zijn alleen saturday en keep on hustlin wel aardig, helaas.

Sowieso slecht. De Dre garde is allang dood op G-Funk gebied of westcoast gebeuren.

Mocht je van westcoast houden check Beatrock label maar eens op bandcamp. Ik zal kijken of ik hier wat toe ga voegen omdat ik dat altijd zo omslachtig vond heb ik het maar sporadisch gedaan.

Wat ook wel dope is zijn deze Co$$ - Before I Awoke (2011)
Dave Dub - The Treatment (2012)

avatar van bennerd
Het is nu de tweede maal dat je het hebt over dat Beatrock label. Toch maar eens checken dan.

avatar van Silky & Smooth
Ja, raad eens wat aan FRIPI! Ik heb net iets gecheckt, maar dat leek op een Eminem-kloon...

avatar van Harderwiek
Toch maar halfje verhoogd, los van My House, staan hier eigenlijk alleen maar fijne nummertjes op!

avatar van brooklyn
My House is wel heeeel erg slecht De rest beter, maar nergens geniaal.

avatar van Johnny Marr
brooklyn schreef:
My House is wel heeeel erg slecht

Waarschijnlijk de meest irritante hook ooit, wat een gedrocht inderdaad.