Frank Zappa - Have I Offended Someone? (1997)

Rock / Avant-Garde
Label: Rykodisc

1. Bobby Brown Goes Down [Remix] (2:42)
  2. Disco Boy [Remix] (4:23)
  3. Goblin Girl [Remix] (4:19)
  4. In France [Remix] (3:30)
  5. He's So Gay [Remix] (2:45)
  6. SEX (3:44)
  7. Tities 'N Beer [Live] (4:37)
  8. We're Turning Again [Remix] (4:56)
  9. Dumb All Over [Live] (5:43)
  10. Catholic Girls [Edit] (3:51)
  11. Dinah-Moe Humm [Remix] (7:14)
  12. Tinsel Town Rebellion [Live] (4:24)
  13. Valley Girl (4:50)
  14. Jewish Princess (3:15)
  15. Yo Cats [Remix] (3:32)
avatar van freakey
kaztor schreef:
Ach, voor een beginneling is dit eerlijk gezegd toch wel een fijne instapper en bovendien is het nog erg nuttig ook, met afwijkende versies etc. Het zet het 'persoontje' Zappa ook goed neer en muzikaal klinkt het als een klok, maar wat ook anders!??

Als ik iemand wil intoduceren doe ik dat over het algemeen met de verzamelaar Strictly Commercial, die ligt ook lekker in het gehoor maar is net wat diverser dan deze....

Ook One Size Fits All en Hot Rats zijn goede instappers, al naar gelang van de smaak van de beginner... maar dat kun je over het algemeen wel redelijk inschatten.