Apocalyptica - Amplified (2006)

Alternatieve titel: A Decade of Reinventing the Cello

Finland
Label: 20-20

1. Enter Sandman (3:41)
  2. Harmageddon (4:56)
  3. Nothing Else Matters (4:48)
  4. Refuse / Resist (3:13)
  5. Somewhere Around Nothing (4:10)
  6. Betrayal / Forgiveness (5:13)
  7. Farewell (5:32)
  8. Master of Puppets (6:03)
  9. Hall of the Mountain King (3:29)
  10. One (5:45)
  11. Heat (3:22)
  12. Cohkka (4:29)
  13. Kaamos (4:44)
  14. Deathzone (4:36)
  15. Angel of Death (3:52)
  16. Repressed (4:27)

met Lauri Ylönen

23. Seemann (5:20)

met Nina Hagen

avatar van chansadres
Een greatest hits van een band die geen hits heeft gescoord. Het klinkt raar. De eerste cd bevat het instrumentale gedeelte en de covers van Metallica. CD 2 staan de singles op zoals Seemann en Life Burns. Waarom deze op een aparte cd staan is voor mij een raadsel. Nu lijkt het net dat het niet bij het repertoire hoord van de band. Een leuk overzicht voor de mensen die nog niks hebben van deze celloband. 2 nieuwe nummers op de cd zijn Repressed met Max Cavallera en Angel of Death.

Joy
tis wel aardig gedaan, maar het boeit mij iig geen 12 nummers

hooguit 1

Joy

avatar van Metalhead88
Goh, een greatest hits cd...leuk...ik heb toch al alles van ze, dus ik hou het op die 2 nieuwe nummers denk ik...

mugken
Lekker verzamelaar staan steengoede nummers op die ijzersterk voorkomen.Het lijkt wel allemaal o pelkaar na nen tijd.Je moet er ook van houden zoo als mijn zus.
een vet verdiende 3,5*

mugken
chansadres schreef:
Een greatest hits van een band die geen hits heeft gescoord.

Dit is toch de "best of"

avatar van My Addiction
Hier staat alles op dat goed is
Hoe kan dat slecht zijn?
Denk daar maar eens over na

4.5 (en tog een 4,5 en geen 5, hoe is dat nu mogelijk?)

avatar van MAS
MAS
Ik denk dat hier de verkeerde Manu als featuring staat.

avatar van royals
Verrassende goede cd. Ze doen zowat alle stijlen en maken er mooie melodieuze composities van. Niet iets wat ik vaak zo opzetten maar zeker een goede band.

avatar van Spock2011
Naast Reflections het enige wat ik zelf in huis heb van Apocalyptica. Het bundelt het goede bij elkaar en laat alle vulling thuis.