Toppers - In Concert 2015 (2015)

Label: NRGY

1. Toppers 2015 Crazy Summer Medley (6:22)
  2. Wals Medley 2015 (6:11)
  3. Serious Love Medley (5:26)
  4. Latin Summer Medley (4:46)
  5. Clouseau Medley (6:08)

met Clouseau

6. Wat Ben Je Zonder Vrienden (4:13)
  7. Poco Loco Disco Medley 2015 (5:58)
  8. Golden Memories Medley (5:49)
  9. Mag Ik Dan bij Jou (4:00)
  10. Gerard Joling Jubileum Medley (6:11)
  11. Good Old Days Medley (5:59)
  12. Andre Hazes Medley 2015 (5:55)
  13. Polonaise Medley 2015 (5:53)

met Factor 12

14. Hot Summer Medley (6:12)
  15. Dance Medley 3.0 (5:58)
  16. Happy Hardcore Medley (5:36)
  17. New Disco Grooves Medley (5:41)
  18. Willeke Alberti Medley 2015 (9:37)

met Willeke Alberti

19. David Bisbal Hitmedley (7:28)

met David Bisbal

20. One Moment in Time (4:44)
  21. Golden Earring Medley (6:17)

met Barry Hay

22. We Love the 90's Medley (5:25)
  23. Village People Medley (5:32)
  24. Rene Froger Jubileum Medley 2015 (6:09)
  25. Altijd een Feest Medley 2015 (5:39)
  26. Coconut Party Medley 2015 (5:52)

met Danny de Munk

27. Latin Dance Medley (5:34)
  28. Over de Top 2015 (6:56)
  29. Halftime Show * (19:09)

met Gents, Driekes Hoekstra, Jeffrey Heesen en Mike Peterson

avatar van nlkink
De Toppers anno 2015. Medley's galore! Maar deze keer toch iets anders. Gastariesten als Willeke Alberti, Danny de Munk en zelfs Barry Hay werkten mee aan dit product. Er zullen zich bij die laatste naam wel een paar mensen in het publiek hebben gevraagd wie die buitenlandse artiest nou wel niet was.
Ja MM leden, de heren Toppers durven best wel artistieke risico's te nemen.

avatar van fish
Het woord 'artiesten' en de woorden 'artistieke risico's' hebben hier dan wel de leegste betekenis die je maar kan bedenken in relatie tot muziek.

Jezus ! Barry Hay.

Waar heb dat nou voor nodig ????

Toch niet om de poen lijkt me......of misschien toch.

bikkel2 schreef:
Jezus ! Barry Hay.

Waar heb dat nou voor nodig ????

Toch niet om de poen lijkt me......of misschien toch.

Het zal wel goed betaald hebben. Maar als ik meneer Hay was had ik hier NOOIT aan mee gewerkt. Bij de Toppers wil je nog niet dood gevonden worden.

avatar van nlkink
Die vliegtickets naar de benedenwindse eilanden zijn niet gratis, mensen. En Barry vliegt wat op en neer tegenwoordig.

avatar van bikkel2
Ik ken Hay's financieele situatie natuurlijk niet echt tegenwoordig.
Hij is ook wel een man die flink de bloemen buiten zet, maar dan nog.
Hij en Kooijmans boeren nog altijd goed.
Hebben goed verdiend aan de royalties, treden ook veel minder op tegenwoordig.
Het is anders geweest, want de Amerika avonturen heeft de band alleen maar geld gekost.
Willem v.Kooten heeft dat uiteindelijk betaald, maar het moest wel met terugwerkende kracht weer aan v.Kooten retour natuurlijk.

Maar dat is weer een ander verhaal jongens en meisjes.

avatar van Red Sail
Schrik nog het meest van de speelduur: 2 uur en 45 minuten......... 2 uur en 45 minuten Medleys......

avatar van nlkink
Medley's zijn heel erg geschikt voor mensen die problemen hebben met het korte termijngeheugen. Op die manier zijn 2 uren en 45 minuten zo voorbij.

avatar van liefkleinhertje
Je zou maar Earring fan zijn en alles in de kast willen hebben staan (braak)

avatar van Rockfan
liefkleinhertje schreef:
Je zou maar Earring fan zijn en alles in de kast willen hebben staan (braak)

Die fans zullen toch ook hun grenzen hebben neem ik aan...

avatar van Alicia
Populair album! Gaat vast hoge ogen gooien...

avatar van Rufus
Gezien het aantal uitgebrachte stemmen heb ik de indruk dat niet veel MM gebruikers deze concert registratie in huis hebben gehaald.

avatar van spoiler
Diegenen die dit kopen en luisteren gaan ook naar de Smartlappenbagger zoals feest op het plein.

Bij namen als U2, Radiohead, Nirvana, Muse (noem maar wat namen) zeggen ze ........wie???

avatar van bikkel2
Het is publiek die gewoon gaan voor het feest ansich.
Stellen weinig of geen eisen in artistieke zin.
Doe een maf pakje aan en lallen maar met elkaar.
Ik zie mijzelf er niet tussen staan......sterker nog ...ik moet er niet aan denken.
Froger vind ik trouwens een kwal en bovendien een matige zanger, met v.de Boom heb ik ook niets - een pure imitator die man - komt in het kader van dit festijn wellicht nog aardig van pas.
Joling kan zingen, maar is inmiddels wel heel erg over de top gegaan.

Hendrik68
spoiler schreef:

Maar geen enkele Nederlander die naar een concert van bovenstaande bands gaat zal zich afvragen bij het horen van de Toppers: "Wie?". Dat is het verschil.

Hendrik68 schreef:

Helemaal waar. Erg eigenlijk dat we die bagger wel kennen.

spoiler schreef:

De Toppers doen anders ook een stukje Nirvana (Smells Like Teen Spirit).

herman schreef:

De Toppers doen anders ook een stukje Nirvana (Smells Like Teen Spirit).

Word dat nummer echt door de Toppers verkracht?? Sommige dingen moeten verboden worden

avatar van liefkleinhertje
Het nummer Smells Like Teen Spirit van Nirvana (voor de zekerheid) staat op de 2011 uitvoering van dit combo

avatar van teus
liefkleinhertje schreef:

De wereld loopt op een eind

avatar van Kos
Kos
Ik steek nog liever een hete openhaardpook door mn oren.

avatar van tnf
tnf
bikkel2 schreef:

Froger vind ik trouwens een kwal en bovendien een matige zanger

Zingen kan 'ie heus wel. Of je van die specifieke klank houdt, is weer wat anders.

En verder geldt dat van die pook door m'n oren ook voor mezelf.

zaaf
Als bikkel zegt dat ie niet zo best kan zingen dan is dat zo. Op dat vlak weet ie wat ie zegt

avatar van Mjuman
zaaf schreef:

Bikkel is drummer en die moet je zelden serieus nemen. Froger is een gediplomeerd open-raam/kroegzanger.

Bij deze song kan ik zijn stem wel velen - met dank aan de tekst van Henk W. Een avondje Toppers lijkt me een fikse kwelling, van het tantalus-soort, maar ter voorkoming daarvan zou ik geen pook door mijn kop jassen, zeker geen gloeiend hete.

zaaf
Tantalus? Dat je fruit ziet hangen maar er niet bij kunt? Of Sisyphos, zo'n kwelling zonder end?

Ik snap de keuze voor von Sacher-Masoch, met die pook. Wel een gloeiende ja, een lauwe, dat slaat nergens op.

avatar van Mjuman
zaaf schreef:

Dat ze je wijs gemaakt hebben naar een goed concert te gaan, zodat je echte muziek verwacht; omdat de heren er "een gezellig feestje van willen maken" duurt het een eeuwigheid en krijg je een enorme dorst. Niemand heeft je verteld dat je naar de Arena ging - dus heb je ook nog niet eens het lokale plastic geld bij je en blijf je zeer dorstig...

En pook? Shane MacGowan knows: póg mo thóin

avatar van Rufus
Niet alleen vind ik zijn stem niet mooi, maar het meest erger ik me aan zijn pose.
Bij het "zingen" draait hij weg van de microphone, kijkt de mensen aan of hij wil zeggen
opletten want dit hoor je niet vaak, en gaat verder.
Schijnbaar vind hij zich een geweldige zanger.

zaaf
Hahahaha, zo typt Mjuman zijn stukjes altijd

avatar van liefkleinhertje
Er bestaat ook nog een kerst Cd uit 2006 ,die alleen verkrijgbaar was bij de C1000 dat is dus een collectors item , iets voor de echte verzamelaar

ps De verzie van 2016 komt er aan met Smoke On The Water (jammer genoeg alleen het begin)
pps vergeet de kerst concerten in Ahoy niet aan het einde van het jaar

avatar van nlkink
Die kerst CD uit 2006 ken ik, helaas. Door mijn vrouw zelfs in tweevoud het huis in gehaald "omdat het gratis was". Ergens bij een Toppers CD heb ik al een verteld hoe ik er eentje heb weten te lozen.
Gevonden: Toppers - In Concert 2013 (2013).
Overigens, als iemand die kerst CD nog zoekt, ik heb 'm in drievoud zien liggen in Mijn Tafel in Groningen.

avatar van spoiler
Als dit soort shit gratis is, laat ik het liggen.