Bonnie St. Claire - Door de Jaren Heen 1976 - 1988 (1992)

Label: Mercury

1. Ik Ben Gelukkig Zonder Jou (3:57)
  2. Sluit de Deur (Zo Zachtjes Als Je Kan) (3:58)
  3. Als Manna (4:39)
  4. Dokter Bernhard (3:47)

met Ron Brandsteder

5. Pierrot (3:17)
  6. De Roos (3:31)
  7. Bonnie Kom Je Buiten Spelen (3:47)
  8. Vlieg Nooit Te Hoog (3:20)
  9. Merlijn (3:04)
  10. Vreemdeling (4:00)
  11. Pierement (3:18)
  12. Sla Je Arm Om Me Heen (5:01)
  13. Kwart voor Een (3:36)
  14. Cassandra (4:53)

met José

15. Doe Alles Nog een Keer Over (3:32)
  16. Het Lijkt of Ik Droom (3:36)
avatar van monique
bonnie kom je buiten spelen

avatar van andré
Ik zag haar vorige week nog in de stad lopen met haar hondje!

EVANSHEWSON
Kijk, hier staat die bewuste Dokter Bernhard op, tja, het zal wel vreselijke foute muziek zijn, maar ik blijf dat een lekker, wat zeg ik zéér lekker nummer vinden.

(Eigenlijk een ongelooflijke smartlap, maar ik hoor het gewoon graag).

avatar van friday the 13 th
Dokter Bernhard ken ik. En ik vind dat een ongelooflijk origineel nummer. Gewoon geweldig goed gevonden en het blijft leuk om naar te luisteren.

Verder werk van deze dame is mij onbekend.

avatar van B.Robertson
Ik ken deze hele schijf, alhoewel ik aan het tweede gedeelte minder aandacht besteed heb, dan de eerste helft. Dat latere werk stelt weinig voor, dus de hoop is op het oude werk gevestigd. Ik ben gelukkig zonder jou is in ieder geval niet zo goed als de versie van Conny vanden Bos. De twee liedjes erna zijn nog wel degelijk, na vandaag hoef ik het voorlopig toch niet meer te horen. Dokter Bernhard is niet mijn ding, doe dan maar Pierrot. Bonnie kom je buiten spelen,Sla je arm om me heen: het zal allemaal wel. Ik heb me weer prima vermaakt op de zondagochtend.