menu

Fat Freddy's Drop - BAYS (2015)

mijn stem
3,36 (14)
14 stemmen

Nieuw-Zeeland
Reggae
Label: The Drop

  1. Wairunga Blues (5:46)
  2. Slings & Arrows (4:33)
  3. 10 Feet Tall (5:25)
  4. Wheels (6:15)
  5. Razor (8:05)
  6. Makkan (5:12)
  7. Fish in the Sea (9:55)
  8. Cortina Motors (10:43)
  9. Novak (4:55)
totale tijdsduur: 1:00:49
zoeken in:
avatar van repelstefan
3,5
Wel apart dat Slings & Arrows hier nog op staat. Fantastische plaat en helemaal grijsgedraaid maar inmiddels wel al een jaar oud. Tweede single Razor begint ook te groeien, het voelt een beetje als een donkere versie van Shiverman. Ben erg benieuwd naar de rest.

avatar van vinylbeleving
3,0
Niks nieuws onder de zon met BAYS en hoewel het allemaal weer lekker klinkt, begint de formule toch wat slijtage te vertonen...

avatar van Reijersen
3,5
Deze Nieuw-Zeelandse groep timmert al een tijdje aan de weg en heeft daarin zeker enige furore gemaakt. Dit zetten ze ook prima door op deze nieuwe plaat. Echt veel nieuws onder de zon is er niet voor de mensen die bekend zijn met Fat Freddy’s Drop, maar dat maakt natuurlijk ook weinig uit als de kwaliteit wel hoog is. En dat moet gezegd worden, het zijn alle negen stuk voor stuk uitstekende nummers.

avatar van 3dwardVan3
3,0
Elektronische funk met elementen van disco en pure dance. Ik heb ze nooit live gezien, maar 'de sound' en de 'vibe' beluisterende is dit er echt een band voor. Er staan fijne nummers op dit album waar je je waant in een duistere nachtclub uit de jaren 70-80.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:46 uur

geplaatst: vandaag om 13:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.