Bryson Tiller - T R A P S O U L (2015)

Alternatieve titel: Trapsoul

R&B
Label: RCA

1. Intro (Difference) (1:31)
  2. Let Em' Know (4:21)
  3. Exchange (3:14)
  4. For However Long (2:04)
  5. Don't (3:18)
  6. Open Interlude (2:41)
  7. Ten Nine Fourteen (3:10)
  8. The Sequence (3:14)
  9. Rambo (3:43)
  10. 502 Come Up (3:16)
  11. Sorry Not Sorry (3:20)
  12. Been That Way (3:19)
  13. Overtime (3:38)
  14. Right My Wrongs (4:09)
avatar van Arrie
The next big thing in Amerika, deze gast. Trapsoul noemt hij zijn muziek, maar het is wel echt R&B, met wat lichte trap-invloeden erin. Don't is nu een hit aan het worden, en ik vind Exhange ook leuk klinken. Best fijne muziek voor de R&B-liefhebber, wat ik zeker ben, maar ook weer niet echt bijzonder. Ik denk wel dat hij in de VS heel groot gaat worden.

Arrie schreef:

Kwam de beste man niet uit Canada?

avatar van Joe D
Nope.

FelipeGutiƩrrez schreef:

Kwam de beste man niet uit Canada?

Ben je wellicht jn de war met Tory Lanez?

avatar van timWTF
Tory Lanez en Bryson Tiller worden altijd samen genoemd, haha

avatar van Arrie
Ik vind ze ook best wel op elkaar lijken qua stijl, en ze zijn nu allebei flink aan het opkomen natuurlijk.

Arrie schreef:

Ben je wellicht jn de war met Tory Lanez?

Nope, ben zeker wel gecharmeerd van de muziek van beiden (vooral van Tory, waarvan ik echt veel verwacht nog) dus ik kan ze wel uit elkaar halen.

Maar je hebt gelijk, hij komt niet uit Canada. Aangezien de scene in Canada/Toronto nu zo poppin' is en er veel van dit soort muziek daar nu vandaan komt dacht ik dit even.

FelipeGutiérrez
Vind Tiller en Lanez trouwens niet eens heel veel op elkaar lijken. Tiller leunt iets meer richting de RnB sound meestal dan Tory Lanez. Ook vind ik dat Tory Lanez veel meer kan met zijn stem. Hij heeft echt een apart stemgeluid, Grandma's Crib van zijn tape uit 2013 (?) vind ik daar wel een mooi voorbeeld van.

Edit: ik doelde op Lost Cause uit 2014

KanyeWestGOOD
Ben erg benieuwd, hoor om me heen tot nu toe alleen nog maar goede verhalen over dit album. hoorde inderdaad dat het meer een R&B sausje heeft

avatar van carero
Nu pas gecheckt, maar bevalt me erg goed

avatar van Holla
Lekkere plaat hoor, draaide hem vorig jaar toen hij net uitkwam een enkele keer, maar het kwartje is pas een maandje terug gevallen. Exchange, Rambo, Don't en Sorry Not Sorry blijf ik maar draaien