Postman - Green (2006)

3. They Know (3:48)
  4. Worry (5:31)
  5. Insight (3:48)
  6. Dutch (2:41)
  7. You Make Me Feel (3:12)
  8. Firing (2:53)
  9. All Gone (4:19)
  10. Rendezvous Point (3:25)
  11. Conflict (3:56)
  12. Confrontation (4:05)
  13. Showdown (3:17)
  14. Fine (3:31)
Downhill vind ik zelf 1 van de mindere maar de rest is het gewoon een leuke plaat om een paar keer te luisteren, verder niet heel erg speciaal maar voor Hollandsche grond vind ik dit toch een goede plaat.
Moet ik eerlijk zeggen dat ik nooit de moeite heb genomen voor de band Postmen, ga ik nu ff checken.

Goed te merken dat hij veel Mos Def luisterd..

avatar van Timo710
Vind dit best een chill plaatje, wie doet de productie hier op? Klinkt alsof het voor internationale doeleinde opgenomen was. (Iets waarvan Anonymous Mis in een interview zei dit ook stiekem te hopen).

avatar van Vizzle
BigPun schreef:
Goed te merken dat hij veel Mos Def luisterd..

avatar van Reijersen
Best aardig plaatje dus, vond het eerst weinig aan, maar is meer gegroeid. Goede raps, fijne producties, het luistert gewoon lekker weg en is zeker een 3,5 waard.

avatar van midnight boom
Reijersen schreef:

precies een 3,5!

avatar van Gniuz
Ik vind het raar dat het gemiddelde onder de 3,5 ligt. Ik vind dit echt een geniale plaat. Ik luister hem al een tijd en hij gaat maar niet vervelen, zeker niet in de zomer. In de zomer draai ik hem echt plat. Maar ja misschien is het ook de tijd waarin ik hem kocht, zeer onbezorgde periode waarin alles lekker ging en ik heerlijk in mijn vel zat. Of waarschijnlijk een combinatie van geniale muziek en die periode waar ik in zat. Anyway voor mij is het een mooi plaatje ik geef hem 4 sterren.

avatar van KILLERBEE99
Conflict

avatar van Saint45
Ja! Postman..
Deze cd eens gevonden bij een lokale platenzaak, in de 2 euro rekken.
Aangezien ik al een tijdje fan was van The Anonymous Mis ( postmen, committee gunmen ) direct meegenomen. Ik wist dat ik er geen buil aan kon vallen, en dat vermoeden werd bevestigd toen ik hem op een rustige dag in de speler legde. Zoals we van Mis gewend zijn krijgen we een fijne blend van hiphop en reggae voorgeschoteld. De diversiteit aan instrumentals (de een meer hiphop, de ander meer reggae) verschafte me een aangename luisterervaring. De teksten van Mis hebben fijne flow en vloeien met rap tempo op het strakke, kenmerkende productiewerk. Je zou overigens niet zeggen dat hij een Nederlander is! De befaamde Anouk-feature is ook een toffe toevoeging.

Voor degenen die niet veel op hebben met rap misschien geen aanrader, maar als je houd van Hiphop en Reggae die ook voor de beginnende luisteraar fijn wegluistert raad ik deze cd zeker aan!

Saint