Westlife - Unbreakable, Vol. 1 (2002)

Alternatieve titel: The Greatest Hits

Ierland
Label: BMG

1. Swear It Again [Radio Edit] (4:10)
  2. If I Let You Go [Radio Edit] (3:43)
  3. Flying Without Wings (3:38)
  4. I Have a Dream [Remix] (4:18)
  5. Fool Again [2000 Remix] (3:57)
  6. Against All Odds (3:24)

met Mariah Carey

7. My Love [Radio Edit] (3:55)
  8. I Lay My Love on You (3:31)
  9. Uptown Girl [Radio Edit] (3:10)
  10. Queen of My Heart [Radio Edit] (4:22)
  11. World of Our Own [US Mix] (3:34)
  12. Bop Bop Baby (4:32)
  13. When You´re Looking Like That [Single Remix] (3:57)
  14. Unbreakable [Single Remix] (4:36)
  15. Written in the Stars (4:12)
  16. How Does It Feel (4:21)
  17. Tonight (4:35)
  18. Love Takes Two (3:51)
avatar van Ericos
Leuke cd met alle hits van ze!

avatar van SoNick
Queen of my heart!

avatar van LucM
De jongens kunnen best aardig zingen en waren enorm populair maar het is voor mij te mierzoet en de cover van Uptown Girl (Billy Joel) hadden ze achterwege moeten laten. De hits van die boysbands zijn trouwens onderling inwisselbaar.

avatar van LucM
Wat Westlife met het Abba-nummer I Have a Dream uitspookt, daar ga ik over de nek. Het is dan wel niet mijn favoriete Abba-song maar Westlife weet dit nummer nog veel kleffer te maken dan het origineel.

avatar van musicfriek
Ach, ze zijn allebei vreselijk Die cover van Phil Collins vind ik zowaar nog erger, maar dat komt vooral door de medewerking van mevrouw Carey. Hoe erg kun je een nummer om zeep helpen zeg.. Ik geloof dat deze heren iets van 10 nummer 1 hits gehad hebben in de UK, blijkbaar ongekend populair. In NL was dat toch een stuk minder, volgens mij nog nooit top 10 gehaald zelfs. Ik kom op 1 ster uit dankzij de nummers If I Let You Go en My Love. Ja, ik weet het, fout, maar die vind ik nog redelijk te doen (alhoewel..), de rest is echt doorspoelen.

avatar van LucM
Die cover van Phil Collins is inderdaad nog erger.
In de UK heeft Westlife zelfs 14 nr.1-hits behaald (enkel the Beatles en Elvis Presley deden beter), in Nederland en België bereikte enkel Uptown Girl de top-5.
Nu ja, zingen kunnen die boys wel en bij momenten is het nog te doen maar het is mij te glad en te mierzoet en die nummers lijken zo op elkaar. Vreemd dat de Engelsen toen massaal vielen voor die zoetgevooisde boysbands (Take That en Boyzone waren ook gigantisch populair).