BZN - Live - 20 Jaar (1987)

Label: Mercury

1. Chanson D'amour (3:59)
  2. Rain Rain (3:11)
  3. Run Away Home (3:16)
  4. Twilight (3:41)
  5. Just an Illusion (3:21)
  6. La Saison Francaise (4:49)
  7. Rockin' the Trolls (3:12)
  8. Blue Eyes (4:15)
  9. If I Say the Words (2:57)
  10. Desperado (3:30)
  11. Mon Amour (3:55)
  12. Waltzing Maria (4:01)
  13. Pearlydumm (3:59)
  14. The Summertime (3:42)
  15. La France (4:02)
  16. The Old Calahan (5:01)
  17. Le Legionnaire (4:47)
avatar van Rinus
Het enige album dat ik van deze band heb. Ooit eens gekregen op vinyl. Het exemplaar zat tussen andere LP's in.

En alhoewel, de na hun rock periode, dit genre de band honderduizenden platenverkopen opleverden, is deze muziekstijl natuurll;jk eigenlijk drie keer niks. En toch zet ik het album wel eens op, want en niet slecht uitgevoerd (je hoort, dat de band eigenl;ijk veel meer kan, dan dat ze in hun beperkte muziekstijl kunnen laten zien), en best een goede productie.

avatar van bikkel2
Heel veel gehoord in de tijd dat ik nog in een bekende platenzaak werkte. Een collega was helemaal into BZN, en dat heb ik geweten.
BZN was een instituut. En feitelijk deden ze het slim.
Over de inhoud wil ik het niet hebben, maar ze hadden een eigen sound, en dat werkte kennelijk.
Een formule, die altijd stand hield. Mijn ding is het niet, maar respect heb ik er wel voor.