Alien Ant Farm - Up in the Attic (2006)

Alternatieve titel: 3rd Draft

Label: New Door

1. Bad Morning (3:45)
  2. Forgive & Forget * (3:01)
  3. What I Feel Is Mine (3:01)
  4. It Could Happen (3:56)
  5. Around the Block (3:18)
  6. San Sebastian (3:07)
  7. Lord Knows (3:09)
  8. Getting Closer (3:51)
  9. Crickets (4:38)
  10. Supreme Lifestyle (3:58)
  11. Consti2tion (3:40)
  12. State of Emergency (3:31)
  13. Sleepwalker (3:09)
  14. She's Only Evil (8:29)
  15. Repeat Defender *
Ik dacht dat ze half dood waren..?

avatar van the viking
Wilde bijna iets grofs zeggen !

Mojo Pin
Hahaha, de titel van track 11, wat een vondst!

avatar van John Doe
Het moet niet brillianter worden en ze zullen er nog indruk mee maken op de chatgeneratie. Net als dat ze met hun naam indruk maken op buitenaardse wezens, mierenhouders en boeren plus dit album mensen aan zal staan die graag op zolder komen. M.a.w.: van album af zien tenzij je één van bovengenoemden bent

kom op ! goeie band is het gewoon. eerste album was goed tweede wat minder maar als je het nummer forgive and forget hoort zijn ze weer terug op het niveau waar ze waren !!

avatar van Sammy
Kijk, dit vind ik nu eens een ondergewaardeerde band. Eerste cd is echt een prima plaat, tweede cd doet er -vanwege het soms mislukte experiment- een beetje voor onder, maar op deze cd laten ze toch wederom hun klasse horen! Pakkende songs met een geweldige zanger, wat wil je nog meer??

Kingsnake
Wederom een aangename rockplaat van deze mannetjes.

Ik vind deze band samen met Incubus en Lost Prophets van die bandjes die een beetje buiten de boot vallen en dan maar worden ingedeeld bij de Nu Metal, terwijl alledrie de bands veel beter zijn dan menig Nu Metal bandje.

Ik vind de zanger ook zo lekker goed.

avatar van james_cameron
Blijft een leuke en energieke rockband, maar dit derde album is wederom geen hoogvlieger. Her en der een paar aanstekelijke tracks, maar het songmateriaal is vaak net iets te vlak om het hele album te kunnen boeien. Eén van de leukste tracks is Forgive & Forget, die overigens niet op iedere versie van de plaat te vinden is. Het album is ook bekend onder de titel '3rd Draft'.