Crazy Frog - More Crazy Hits (2006)

Zweden
Dance / Pop
Label: Ministry of Sound

1. Intro (1:00)
  2. We Are the Champions (Ding a Dang Dong) (3:02)
  3. Crazy Frog in the House (Knightrider) (3:23)
  4. I?m to Sexy (3:13)
  5. Hey Baby (2:55)
  6. Crazy Jodeling (3:00)
  7. The Final Countdown (2:57)
  8. I Will Survive (3:29)
  9. Nellie the Elefant (3:12)
  10. Ice Ice Baby (4:03)
  11. Kiss Him Goodbye (Na Na Na, Hey Hey) (3:09)
  12. Copa Banana (3:21)
  13. Go Froggy Go (3:01)
  14. Rock Steady (2:47)
  15. Super Crazy Sounds (2:32)
avatar van musicboy
the viking schreef:
Is dit dan nog erger dan Rihanna en al die andere idoolpoppetjes uit de mediapoppenkast ?

Herman
Je neemt me de woorden uit de mond.
En neen, het is niet erger, het is beter: het is idioot en zo is het bedoeld. Beter toch dan idioot en anders bedoeld?
O Beyonce, Christina ...
Dit album wordt nu eens beoordeeld op zijn ware waarde en meteen worden berichten verwijderd.

In het begin was het noch te aanvaarde.Mor nu heft het lang genoeg geduurd.

avatar van Jochempie
0,5
Heeft the Crazy Frog serieus nog echt een 2e album ook?

avatar van MJ_DA_MAN
Nee, die heeft ie niet.

Crazy Frog echt te Gek!!

MJ_DA_MAN schreef:
Nee, die heeft ie niet.

ben je achterlijk?
neem aan van wel,
deze top computergeanimeerde Kikker boekt groot succes

dit is trouwens het 4de album... 5de komt er ook aan.

Misty44 schreef:

Als je zulke albums toevoegd dan vraag je daarom vind ik, sorry hoor ma vind dit echt niet kunnen. 0,5

Wat een kneusjes hier..
als je niet van dit soort genre muziek houd hoef je niet al die muziek op te zoeken en allemaal een 0.5 te geven.... slaat nergens op.

avatar van jeroenman
0,5
0,5 sterren zonder deze kut te hebben beluisterd. Oe, ik ben zo evil.

avatar van Yak
Yak
Stem verwijderd.

avatar van The Scientist
Zooi onzin verwijderd.. laten we het nu stil houden hier als er niks zinnigs uitkomt.

avatar van jeroenman
* zucht *

avatar van monique
0,5
afgrijselijk,dat je zoiets kunt kopen

avatar van musicboy
Als je deze cd krijgt, gooi je schijfje en het hoesje weg, en behoud je het doosje om een oud te vervangen. Ja, deze cd heeft zijn nut.

avatar van FunkStar
Vre-Se-Lijk ! ! !

Feeder
Ik moet het eerlijk toegeven, nog nooit van m'n leven heb ik zó irritante muziek gehoord. Verschrikkelijk hoe allerlei liedjes verkracht worden (dingdinding !). Het concept was misschien héél even grappig maar nu is het wel genoeg geweest vind ik.

Bobiej
DarkDuuvel schreef:

Wat een kneusjes hier..

Zie ook DarkDuuvel's post bij het album Dead Heart in A Dead World van Nevermore...

avatar van Snowblood
Bobiej schreef:

Hee Duvel, wat gaan we nou krijgen?!

avatar van Wib0__
Leuk voor kinderen.. maar meer ook niet..

avatar van BlueVelvet
Feeder schreef:
Het concept was misschien héél even grappig
Oké, toegegeven, toen ik die rare kikker voor het eerst hoorde werd mijn aandacht toch eventjes gegrepen. Maar na 5 seconden was dat ook weer voorbij
musicboy schreef:
Als je deze cd krijgt

En degene die jou dit geeft, kun je maar beter het advies geven geen albums meer voor je te kopen.

avatar van nuf
nuf
Wib0__ schreef:
Leuk voor kinderen.. maar meer ook niet..

ik zou het mijn kinderen, als ik die had, nooit van mijn leven dit afgrijselijke stuk stront geven

avatar van Wib0__
nuf schreef:

Nou.. Ik ook niet, maar er zullen vast ''ouders'' zijn die dit voor hun kinderen kopen..

Het brein achter het wonderschone album Crazy Frog komt hier met de opvolger. Zoals het opvolgers meestal betaamt kan deze net niet tippen aan het torenhoge niveau van z'n voorganger, maar nog steeds druipt hier de pure vakmanschap van af. Hier is een begenadigd componist aan het werk die z'n gelijke niet kent.

avatar van waxs
Zou deze CD nog niet als onderzetter willen gebruiken.

avatar van psychonaatje
Voor de geinteresseerden: hij is nu 5 euro bij Proxis.

rico-bballer
MJ_DA_MAN schreef:
Groot gelijk. NIEMAND die gestemd had heeft het album geluisted, dat kun je vaststellen. Zielige actie van die mensen.
Nee wie dit luisterd kan het waarschijnlijk niet na vertellen.

Vreselijke songs!!! Echte kitch! 2/5.

Ik wil me graag verdiepen in de artiest Crazy Frog. Zou iemand mij misschien kunnen vertellen welk nummer het beste is om mee te beginnen, opdat ik een goed beeld krijg van zijn muzikale oeuvre?

avatar van Paap_Floyd
musicbox schreef:

Jornaquin
Diezelfde vraag stelde ik pas ook, alleen deed ik dat bij Linkin' Park. Gek genoeg werd mijn bericht gelijk verwijderd.