Kelis - Kelis Was Here (2006)

R&B / Pop

3. Bossy (4:34)

met Too $hort

4. Fire (3:31)

met Spragga Benz

5. I Don't Think So (3:02)
  6. Weekend (4:42)

met will.i.am

7. Trilogy (3:56)
  8. Appreciate Me (4:02)
  9. Till the Wheels Fall Off (4:13)
  10. Handful (2:59)
  11. Aww S***! (4:09)

met Smoke

12. What's That Right There (4:17)

met will.i.am

13. Circus (4:40)
  14. Lil Star (4:55)

met Cee-Lo

15. Like You (3:00)
  16. Living Proof (3:41)
  17. Goodbyes (4:42)
  18. Have a Nice Day (6:33)
  19. Fuck Them Bitches (3:48)
Electro_
Ook een nieuw album van Kelis. Op Tasty stonden nog een aantal leuke nummers (Milkshake, Trick Me) dus ben benieuwd of dat hier ook zo is.
Ook zij heeft al een samenwerking met Pharrell zie ik, en met Nas.

Milkshake en Trick Me waren volgens mij betere singles dan de nieuwe single Bossy.

avatar van jowietje
De nieuwe single Bossy is wel lekker maar verveeld wel snel. Maar ben wel benieuwd naar dit album.

Electro_
.. Zag dat er een stem van mij stond. Zal ik wel per ongeluk gedaan hebben, stem heb ik zojuist verwijderd.

nia
Ben echt beniewd wat dit zal zijn.
Normaal gezien hou ik wel van Kelis.

De nieuwe single Bossy vond ik heel goe.Ik zie dat ze heeft samengewerkt met pharrel en Nas. Ik voel me er bij.

matoch schreef:

je hebt helemaal gelijk!!!
mo kan da nie zijn dat da liedje waar ze eeft samengewerkt met Will.I.AM. iere ook opstaat?:?

kus joy

avatar van Rickéh
Ben benieuwd naar dit album, dat lied Bossy is idd lekker

avatar van jowietje
Deze cover ziet er stukken beter uit!

Nummer 12 is ook gelekt, maar dat is een verschrikkelijk album, Bossy was inderdaad wel lekker. Ben benieuwd, of ze haar vorige nummers kan overtreffen, en na het horen van Bossy en Till the weels betwijfel ik dat. Milkshake was nou eenmaal een mega lekker nummer.

avatar van Rickéh
Weet iemand wanneer ie uitkomt trouwes?
Welke exacte datums, sommige zeggen Augustus enzo.

Rickéh schreef:
Weet iemand wanneer ie uitkomt trouwes?
Welke exacte datums, sommige zeggen Augustus enzo.

Bij Media Markt zeggen ze 25 augustus.. dus ik denk dat hij dan gereleased wordt

eazyfan
doet Nas nergens op mee??

avatar van jowietje
Jawel op de nieuwe single, Blindfold me.

jowietje schreef:
Jawel op de nieuwe single, Blindfold me.

en waarom staat die dan niet op dit album?

hiphop4ever schreef:

en waarom staat die dan niet op dit album?

Degene die 'm geeft toegevoegd is 'm vergeten, verkeerde tracklist. Het nummer is al gelekt en komt zeker op het album.

Het hele album is intussen gelekt en dat heeft 20 nummers (incl. Blindfold Me). Ik zal de tracklist wel even aanpassen.

Ik heb het album.
Ik had er meer van verwacht.
Jammer dat de oude stijl er niet meer is.
Blindfold me is het enige goede nummer.
De rest is matig.

jowietje schreef:
Ik heb het album.
Ik had er meer van verwacht.
Jammer dat de oude stijl er niet meer is.
Blindfold me is het enige goede nummer.
De rest is matig.

Hoe kun je hem hebben? Hij is pas 22 Augustus in de winkels -.-
Of je hebt hem gedownload?

NoMusicNoLife schreef:

Het album heeft 18 tracks + een bonus track.

(ik had eerst ook de 20nummer versie, maar zoals zo vaak met gelekte cd's...

Het album is verder overigens minder 'hard' dan zijn voorganger. Meer old-skool (90s) elementen, En uiteraard...The Neptunes. Ik waag er nog wat luisterbeurten aan..

Discoverme schreef:

Het album heeft 18 tracks + een bonus track.

(ik had eerst ook de 20nummer versie, maar zoals zo vaak met gelekte cd's...

Waar kun je hem downloaden XD.

Deze cd is echt wel goed! Lekkere nummers!

Hijs niet 11 september te koop
Op haar officiele site staat 22 Augustus

Electro_
Oh, ik heb deze informatie van CD-Wow gehaald.

Rickéh schreef:
Hijs niet 11 september te koop
Op haar officiele site staat 22 Augustus

22 augustus is de release in de US, een week later volgt Engeland/ Europa, 28 augustus

Mala Chica
Kelis was here, maar van mij mag ze teruggaan naar Tasty.

Teleurstellend slecht: 1.5*

Oh oke , Wrom staat er dan nog 11 September

avatar van Discoverme
Helaas koos ze voor een opvallende (in negatieve zin) eerste single. Bossy blijft in je hoofd zitten, maar dat is niet wat je wilt. De single is zelfs erg vervelend, net als het nummer aww shit, met die nare piepjes

Slechts heel af en toe horen we haar soulvolle stem op een lekkere soulvolle track. Halverwege het nummer What’s that right here is heel subtiel die typische disco, funk sound even te horen.

Het intro van ‘Till the weels fall of’ laat je denken dat het een rauw rocknummer betreft, maar er is verder weinig gitaar te horen. Na Lil’star (met Cee-Lo) is dit zelfs het meest soulvolle nummer op de cd.

‘Blindfold me’ (met Nas) is een ouderwetse knallende clubplaat.

Na het clubgeweld horen we opeens wel een erg gevoelige piano in ‘Goodbye’, gevolgd door wat rustige beats.

Het album is verder overigens minder 'hard' dan zijn voorganger. Meer old-skool (90s) elementen, En deze keer géén Neptunes. Een behoorlijk gemis

Bossy en Aww Shit zijn erg irritant zelfs, Like you heeft een fout stukje opera erin zitten. Foute track nr4 is Handful. Allemaal tracks die op een vervelende manier in je hoofd blijven zitten, helaas

Uitschieters: Lil' Star, Appreciate me, Till the Wheels fall off en.... Weekend klinkt wel aardig.

Helaas, voor nu een 2,5

Nu ineens geen samenwerkingen meer ???

Ik vind dit een goed album,,beter dan Tasty eigenlijk wel.
Echt leuke nummer van dit album zijn Blindfold Me,,Bossy,,Weekend,,Till The Wheels Fall Off( one off my al time favo),,Circus,,Goodbye,,Fuck Them Bitches en What's That Right There.
Denk dat ik dit album wel ga kopen

De release in Nederland is 11 september