Alle 13 Goed! - Deel 7 (1974)

Label: Philips

1. Demis Roussos - My Only Fascination
  2. Liesbeth List - Te Veel Te Vaak
  3. Lena Zavaroni - Ma! He's Making Eyes at Me
  4. The Love Unlimited Orchestra - Love's Theme
  5. Bonnie St. Claire and Unit Gloria - Voulez-vous (Yes I Do, I Love You)
  6. Phillip Goodhand-Tait - Leon
  11. Barry White - Never, Never, Gonna Give Ya Up
  12. Sandra & Andres - True Love
  13. Paper Lace - Billy Don't Be a Hero
avatar van Dibbel
Nummer 7 alweer uit de Alle 13 Goed-serie van Philips. Dit is ook een van de mindere.
Toch 3 goede nummers: Leon van de Engelse singer-songwriter Phillip Goodhand-Tait (nummer was wel een kleine hit voor Euson, ook in 1974), het prachtig dramatische Te Veel, Te Vaak van Liesbith List (vond ik destijds niks) en het gevoelige popliedje Billy Don't Be A Hero van het Engelse groepje Paper Lace.
Redelijke nummers van Rob de Nijs met He Speelman (een nummer van Boudewijn de Groot en Lennaert Nijgh en dat kun je horen ook), Demis Roussos met My Only Fascination (te bombastisch, maar ja alweer die stem) en Bonnie St. Claire and Unit Gloria met Voulez Vous (niet zo'n rampestamper meer).
Verder nog de uberzwetende, witte pakkendragende satinsheets-soulman Barry White (R.I.P.) met een van zijn betere hijgsongs Never Never Gonna Give Ya Up en Mouth and MacNeal met de Eurovisie-songfestival inzending van 1974 Ik Zie een Ster. De rest is te verwaarlozen, al dient de zoveelste (vreselijke) versie van True Love door Sandra en Anders nog een aparte vermelding te krijgen.
En wat een leuk fleurig hesje!