Alle 13 Goed! - Deel 16 (1979)

Label: Philips

11. De Havenzangers - Daar bij die Waterkant
  12. Hans van Eijck - Für Elise
  13. Corry - Ik Wil Jou in M'n Armen
avatar van kaztor
Dat model ziet eruit alsof ze niet op de foto wil.

avatar van musician
0,5
Wat een tragische compilatie.

Dit is wel de originele verzamelaar uit die tijd, doe ik even uit mijn hoofd, en dat maakt het op zich wel weer interessant.

Maar de alle 13 Goed series hebben beduidend betere versies gehad. Dit is natuurlijk dramatisch, met de Havenzangers, Corry en Het Palomatrio.

De foto op de hoes heeft geen enkele relatie met de muziek op de plaat. De hoes is ongetwijfeld prikkelend bedoeld, maar deze compilatie bestaat uitsluitend uit beroerd Hollands spul: een totale clash.

avatar van Hans Brouwer
HarryNak schreef:
De hoes is ongetwijfeld prikkelend bedoeld...
Vroeger hing mijn zolderkamertje vol met dit soort afbeeldingen. "Alle dertien goed" deel 1, "Alle dertien goed" deel 2, deel 3 .... deel 16. Hoeveel delen "Alle dertien goed" zijn er eigenlijk uitgebracht?

avatar van LucM
22 delen volgens MuMe. Die hoezen zijn overigens leuker dan de muziek hierop die overigens niet representatief is voor wat destijds in de hitlijsten stond (enkel 1, 4, 7 en 8 waren hits).

avatar van tnf
tnf
De hoes is waarschijnlijk een van de onbenulligste uit de reeks.

Het Babe-nummer is btw bijna gevaarlijk om op te zetten. Met een beetje pech zingt deze oorwurm een week later nog ergens rond in je achterhoofd.

avatar van LucM
Alleen bij het zien van de titel komt deze oorwurm in je achterhoofd hoewel lang niet meer gehoord. Opmerkelijk dat vele hits van de jaren '60, '70 en in mindere mate de jaren '80 in je hoofd blijven hangen, zelfs de niemendalletjes zoals dat van Babe terwijl de meeste van nu snel vergeten zijn.