We zitten reeds aan album 16 van de topic Het Metal Album van de Week en dit is voor mij een twijfelgeval. Vooreerst moet ik zeggen dat ik deze samenwerking enkel kende van naam tot voor deze week en ik weet heus wel zoals velen wie Dave Mustain (Megadeth) is, dus daar geen verrassingen. Ook zeg ik mijn gedacht bij dit album, het origineel uit 1996 en niet de remaster uit 2004 met de reeds genoemde wijzigingen.
Dave speelt zijn riffs en zijn solo's zoals we gewoon zijn van hem gewoon zijn: het blijft een goede gitarist. De ritmesectie, Kelly LeMieux en Jimmy DeGrasso, doet zijn werk naar behoren, niets spectaculairs maar ze leggen wel een solide basis voor Dave Mustain. De zang van Lee Ving, nog nooit van gehoord, vind ik eerder geinig de eerste keren, maar neigt snel tot verveling. Mooiste nummers vind ik ook Day the Music Died en Designer Behavior. De productie vind ik veel te clean, voornamelijk het drumwerk, het mag een beetje smeriger klinken. Soms denk ik aan een andere groep van wie ik de naam nog niet verklap, raar maar waar.