Hooverphonic - In Wonderland (2016)

Belgiƫ
Label: Sony

1. In Wonderland (4:37)

met Bird

2. I Like the Way I Dance (3:04)

met Bird

5. Deep Forest (3:23)

met Christa Jérôme

6. Thin Line (3:13)

met Christa Jérôme

7. Hiding in a Song (3:09)

met Tjeerd Bomhof

8. Praise Be (3:02)

met Tjeerd Bomhof

9. God's Gift (3:32)

met Felix Howard

10. Moving (3:38)

met Felix Howard

avatar van Activa
@pukster, zure reacties door Vlamingen die het gezellig vinden een band uit eigen land af te kraken?? Vergeet het maar, als Belg (Vlaanderen is geen land ) ben ik steeds fier als talent uit eigen land fraaie dingen produceren, en geloof me hier loopt talent genoeg rond! Recent nog bewezen door Alice on the roof maar ook b.v. Melanie de Biasio, Reymer en nog veel veel meer . Hooverphonic hoorde daar ook bij, heel erg zelfs, tot nu dus. Ik was fan van het eerste uur en koester hun vroegere werk nog steeds, goed ze hadden wat mindere periodes maar ik heb het altijd kunnen smaken zelfs in de periode van Noemi Wolfs die het niet kon halen van het Geike tijdperk.
Ik heb dan ook vrijwel al hun c.d.'s in huis maar aan deze ga ik verzaken. CWTAB heeft hier boven al perfect beschreven wat ook ik vind van dit nieuwe werk. Mocht Alex Callier zich nog in de jury bevinden van The Voice hij zou zich ongetwijfeld niet eens omdraaien voor zo weinig talent.
Waar heeft hij bepaalde zangtalenten (???) in Gods naam gaan ophalen. Het kind dat de opener zingt zet al meteen de toon om nog maar te zwijgen over de single Badaboum die echt nergens op lijkt, alleen al de titel . Net als mijn voorganger vind ik Hiding In A Song best te pruimen maar de rest is te omschrijven als zeer middelmatig tot ronduit trash.
Dus ben ik teleurgesteld dat een band die tot mijn favorieten behoord aan het afglijden is naar dit niveau, jammer, heel erg jammer!!