Desolated - The End (2016)

Label: BDHW

9. Relapse (2:32)
  10. Out of Luck (3:22)
avatar van stiefeljung
Net niet...

Rauwe beat down, netjes volgens de regels. Zorgt nergens voor een verassing.
Leuk om een keer te luisteren maar blijft bij mij niet hangen.

bennerd ook al bekend mee?

avatar van bennerd
Thanks voor de heads up!

Deze ken ik nog niet, maar ander werk van deze jongens wel. Had er exact hetzelfde gevoel bij als jij nu. Even kijken of dit niet stiekem een guilty pleasure wordt.

Dat imago ook

avatar van bennerd
bennerd schreef:
Even kijken of dit niet stiekem een guilty pleasure wordt.

Nope, dat wordt het niet. Brute hap beatdown hardcore met gigantisch veel metalinvloeden en inderdaad netjes volgens de regels, zoals stiefeljung hierboven al zegt. Maar het is zo spannend als een suikerspin kopen op de kermis. Er zijn veel betere bands te vinden in dit genre.

avatar van Kevin Croes
Normaal ben ik het overwegend eens met de opmerkingen van Bennerd, maar bij deze band/release dus absoluut niet. De band die releases heeft uitgebracht bij Beatdown Hardware, een kwaliteits-label voor dit genre, heeft het ook dit weer bij het rechte eind: ik volg Desolate al van hun eerste EP's en de band gaat er met elke release op vooruit. Ook iedereen die de band live kan/mag beleven zal hetzelfde beamen: klasse! Ook op plaat is het agressie alom, gecombineerd met goede songs in het genre. De songs blijven ook hangen en zijn zeer heavy. Top band en top-plaat! Zeker eens checken!