Chino XL - Poison Pen (2006)

Label: Activate

1. Poison Pen Intro (0:23)
  2. Poison Pen (4:26)
  3. Even If It Kills Me (4:02)
  4. Messiah (2:50)
  5. Wordsmith Intro (1:11)
  6. Wordsmith (5:12)
  7. Beastin' (3:18)

met Killah Priest

8. Skin (7:02)
  9. Don't Fail Me Now (4:07)

met The Beatnuts

10. Our Time (3:41)

met Proof

11. B-Boy Intro (1:09)
  12. B-Boy / Gangsta (4:55)
  13. Talk to You (4:47)
  14. What You Lookin' At (4:32)
  15. Can't Change Me (0:35)
  16. All I Wanna Do... (Bout Nothin') (5:11)
  17. Nunce Plus What You Got (7:24)
Valt me op bij reguliere albums dat hij om de 5 jaar een album dropped

Relax
Neeeeeeeeee dat meen je niet, na gewoon 2 x luisteren vind ik het steeds beter worden.
Mensen dit is EINDELIJK WEER EEN CLASSIC! aan de titels te zien lijkt het geen classic, maar de inhoud, wel
De beats, de teksten alles komt zo heerlijk over!
4,5 echt waar, deze man kan er wat van, en de Gastartiesten vullen perfect bij

goed album

Relax
What You Lookin At heeft zo'n bedreigende beat en intro.
" The only bitch you see in my eyes is the reflection " die komt hard
En die refrein klinkt ook zeer gevaarlijk, ik voel me bijna zelf bedreigd als je foto's van die kerel ziet hoe groot hij is

eazyfan
Nelly Dissing KRS-One,We Gotta Stop Him,Whats Next??Beyonce Battling Rakim? zeer vette line, ben nu dit album aan het luisteren en ben zeer blij ermee, bedankt Relax .
I Aint Ya Cable-Company Nigga!!Cuz fysicly I Come Disconnect You ,albums heeft echte coole punch-lines.

Relax
Ik heb nu al zijn albums maar het is wel duidelijk dat dit zijn beste album is.

GGMM
Een van de beste albums dit jaar..
Wordsmith, Beastin' & Can't Change Me zijn de beste tracks.

Idd een van de beste albums dit jaar.

Nummers als: Wordsmith, Beastin, Poisen Pen, Even If It Kills Me, What You Lookin At en Cant Change Me leggen de lat heel hoog van dit album.

Relax
Omg ik zie nu al 2 mensen (GGMM en Grammarboy) die NIET Skin in hun favo lijstje hebben van nummers op dit album.
Stelt me teleur, dat is de meest eerlijke en sterkste nummer op het album.
Ookal is het niet gangster of dreigend, het is een psychiater nummer en het is gewoon eerlijk.

avatar van MJ_DA_MAN
De laatste 2 nummers heb ik niet, wel heeft mijn versie een Can't Change Me Interlude...

avatar van Niek
Kan iemand mij vertellen hoe ik aan dit album kan komen?

avatar van Conway Twitty
Opzoeken op internet en kopen.

avatar van Niek
kZou hem toch graag eerst even willen horen... Niet heel vreemd toch?

Relax
Ga naar google, typ het album in en dan krijg je sites met previews.

avatar van herbertwest
Moet hem nog checken. Maar ziet er veelbelovend uit als ik jullie hoor. Geweldige flow en wordplay heeft die man he. Ben benieuwd of er iets opstaat van het niveau van Nunca.

avatar van MJ_DA_MAN
Nog net 4*, toch wel een aardig album van een sterke MC maar een klassieker is wel hééél erg overdreven vind ik. Vooral Skin is goed, ben je niet de enige Relax.

Harco
The only bitch you see inside of my eyes is your reflection.

BOEM!

Wacht nog even met stemmen.

Harco schreef:
The only bitch you see inside of my eyes is your reflection.

BOEM!

Wacht nog even met stemmen.

Dat is echt een zin wat je hoord zonder te luisteren naar dat nummer, heel appart

eazyfan
Ik stem momenteel 3.5* ,paar keer geluistert, de rhymes zijn wel goed en de beats ook ,de boodschappen ook wel maar ligt me momenteel nog niet, nog paar keer luisteren en dan miss nog stijgen. voor zijn punch-lines op sommige momenten.

eazyfan schreef:

Omg een 3,5... jij vind alles goed maar het ligt je niet ? dat is dan een 4 waard, jij bent de eerste die onder een 4 stemt

eazyfan
Nu niet meer .4* verdiend deze zeker .

Harco
I've got the DVD of your wife getting killed and raped, and everybody watched it like the Paris Hilton tape.

Nog een BOEM! Haha!

4 of een 4,5... Ik hou het voor nu nog op een 4, maar dit gaat vast wel stijgen.

Relax schreef:

Nou mijn stem kan nog 3,5 worden hoor.

avatar van Conway Twitty
Ik wil dit album al een tijdje maar ik kan hem maar nergens vinden .

avatar van thomzi50
Eazyfan weer ?

Lol, download.

eazyfan
Ik verlaag toch effe naar 3.5* ,de beats zijn wel aardig en paar vette punch-lines, maar die kerel heeft gewoon rare stem en niet alle track bevallen me echt ,ik ga deze zeker nog paar keer herluisteren en dan miss nog verhogen.

GGMM
Niek schreef:
kZou hem toch graag eerst even willen horen... Niet heel vreemd toch?

lol, heb je hem al?

GGMM schreef:

lol, heb je hem al?

Nee...

eazyfan
Toch wel effe verhogen naar 4*, word beter met de tijd, het is effe wennen aan zijn stijl maar eens dat gebeurt is kan je er eindeloos van genieten .