P!nk - M!ssundaztood (2001)

Alternatieve titel: Missundaztood

Label: Arista

1. M!ssundaztood (3:36)
  2. Don't Let Me Get Me (3:30)
  3. Just Like a Pill (4:15)
  4. Get the Party Started (3:11)
  5. Respect (3:24)

met Scratch

6. 18 Wheeler (3:43)
  7. Family Portrait (4:56)
  8. Misery (4:32)

met Steven Tyler

9. Dear Diary (3:29)
  10. Eventually (3:34)
  11. Lonely Girl (4:20)

met Linda Perry

12. Numb (3:07)
  13. Gone to California (4:33)
  14. My Vietnam (5:19)
  15. Catch-22 * (3:49)
  16. Get the Party Started [Live at La Scala] * (3:19)
  17. Just Like a Pill [Jacknife Lee Mix] * (3:47)
  18. Don't Let Me Get Me [Maurice's Nu Soul Mix] * (6:06)
Het beste album van Pink, Try This en Can't Take Me Home kunnen hier echt niet aan tippen!!!! *5

Improvision
bij mij staan de tracks in een andere volgorde

Haar beste cd met alleen maar lekkere nummers, Family Portrait is de beste, en ze hebben allemaal inhoud. Go Pink

Electro_
Ik had dit album toen gekocht vanwege Don't Let Me Get Me, en was er toen ook helemaal gek op. Vooral 18 Wheeler vond ik ook erg leuk, nu helaas niet meer. 2*

Een heel goed album. Vooral omdat het de emotionele kant laat zien van pink. Ze spreekt over dingen, waar ze anders niet over sprak. Vooral My Vietnam vind ik heel verrassend. Maar Numb, Lonely girl, dont let me get me en 18 wheeler zijn mijn favorieten.

Anders is het een sterk album, typisch pink.

Btw: Improvision: bij mij staan die tracks ook in een andere volgorde

best aardig. *3

Ik heb deze cd goedkoop gekocht bij een tweedehands zaakje, vooral vanwege de 3 bekende hits. Opzich een aardig album, maar sommige nummers vielen me een beetje tegen.

avatar van nuf
nuf
ik vond het vroeger best leuk, toen ik een jaar of 12/13 was. nu is het geen zoete koek meer voor mij

2.5* (dont let me get me is stiekem nog wel een mooi nummer..)

gak
Als klein jochie vond ik het beslist goed, maar nu heb ik meer zoiets van het is luisterbaar maar zet daarna wel alsjeblieft iets anders op dat hier absoluut niet op lijkt. Maar voor pinks doen is dit een van d'r betere cds

avatar van FunkStar
Ik heb hem al een tijdje in huis en hij is echt super!
Vooral de liedjes "Just like a pill" and "Family Portrait" zijn favoriet. Dat geld ook voor Don't Let Me Get Me, My Vietnam en Numb! En vergeet ook de classic, Get This Party Started niet!

Goed album

Persoonlijk denk ik dat je dit wel het beste album van Pink mag noemen. Sterke nummers, lekkere sound, en het album verveelt niet gauw.

*4,5

Mexited
Ik vind dit ook haar beste album.De nummers en hun teksten zijn erg goed.

*3,5

Ik vind het een gaaf album, 4,5 ! Ze kan goed zingen, en vooral Don't let me get me vind ik erg gaaf

P!nk - M!issundaztood Review

Ik vind dit album erg goed, vooral haar rock nummers zijn leuk om te luisteren,
Haar stijl bevalt me ook wel , ze zingt erg gaaf
De mindere nummers zijn de nummers waar ze wat minder in zingt en meer praat, maarja elk album heeft natuurlijk mindere tracks.
Mijn favoriete Tracks zijn : Just like a pill en come let me get me,
Just like a pill omdat: het refrein zo mooi is en het liedje is erg vrolijk , ik luister deze track wat vaker!
Come let me get me omdat: het is een erg mooi liedje en het heeft een super gave clip!
wat ook best een leuk nummer is : get the party started.
dit album ga ik zeker vaker beluisteren, dit album heeft daarom een 4,5 verdient want ik luister alle tracks met plezier.

Andere Reviews vind je hier

- Family Portrait
- Just Like A Pill

4,0 *

Mexited schreef:
Ik vind dit ook haar beste album.De nummers en hun teksten zijn erg goed.

*3,5

Ja, ik vind dit ook haar beste album, maar ik vind I'm not dead ook wel goed

Videoclips toegevoegd

Ik heb dit album wel,,maar vind er nu niks meer aan,,alleen Numb & Just Like A Pill vind ik nog steeds goed

*3.0

Just Like A Pill kan er mee door, maar de rest vind ik ook niks

Dit vind ik persoonlijk haar beste album! Haar laatste album vind ik ook erg sterk maar heeft ''het'' net niet.

Imagine.
Ik weet nog wel dat ik me vroeger heel erg stoer vond toen ik de single Don't Let Me Get Me kocht.

avatar van renske23
super album met een aantal hits die iedereen mee kan zingen! nu ik er overnadenk wereldhits! wie kent Don't Let Me Get Me, Just Like a Pill, Get the Party Started en Family Portrait niet?
ook 18 wheeler en my vietnam vind ik mooi, de rest spreekt me niet zo aan.

Aantal liedjes zijn helemaal geweldig, andere weer helemaal ***..!! Daarom een *2.5

avatar van NewYorkCityLight
....En toch 5 sterren, renske23....Heel raar...7/14 dus de helft spreekt je niet aan...das wel heel raar om het toch een super album te vinden...

avatar van NewYorkCityLight
My Vietnam is een heel mooi nummer...Alle singles spraken mij aan (Just Like A Pill, Don't Let Me Get Me, Family Portrait en Get The Party Started (GTPS wel het minste)).
Behalve deze nummers en My Vietnam is ook 18 Wheeler leuk...(eigenlijk dus hetzelfde als Renske 23). Maar ik heb deze CD pas net, moet er nog wat aan wennen...

avatar van NewYorkCityLight
Numb is ook ontzettend chill....Ik moet op dit moment My Vietnam en Numb als favorieten stellen. Mijn tracklist is ook heel anders...

Voorlopige score:

1. Get The Party Started 4*
2. 18 Wheeler 5*
3. M!ssundaztood 4.5*
4. Dear Diary (beetje langdradig) 4*
5. Eventually 4*
6. Numb 5*(++++)
7. Just Like A Pill 5* (Altijd haar beste nummer gevonden, van de singles)
8. Family Portrait 5*

Geweldiiiig!
Vooral Just Like A Pill Rockt ^^
Top album 5,0

avatar van ForgottenSon
Waarom wordt in 18 Wheeler in het woord "sword" de W door haar uitgesproken?

avatar van NewYorkCityLight
Eventually is nu mijn favoriet... Wat een chill nummer