American Head Charge - Tango Umbrella (2016)

Label: Napalm

1. Let All the World Believe (4:23)
  2. Drowning Under Everything (4:24)
  3. Perfectionist (4:53)
  4. Sacred (4:53)
  5. I Will Have My Day (3:27)
  6. A King Among Men (4:32)
  7. Suffer Elegantly (4:34)
  8. Antidote (4:05)
  9. Prolific Catastrophe (4:39)
  10. Down and Depraved (5:05)
  11. When the Time Is Never Right (7:04)
avatar van hellboy123
Album is in z'n geheel te beluisteren op de volgende site: American Head Charge: Entire 'Tango Umbrella' Album Available For Streaming - Blabbermouth.net

Niet mijn cup of tea....

avatar van Raspoetin
Interessant. Hebben ze deze gasten opnieuw uit een afkickcentrum getrokken om muziek te maken? Muziek die klinkt als een volle vaatwasser die in een afvalverwerking wordt platgeperst.

avatar van james_cameron
Prima comeback-album van deze amerikaanse metalband. De Faith No More-achtige zanglijnen, ondersteund door het betere loodzware beukwerk, zijn nog steeds van de partij. Niet alle songs zijn even sterk en halverwege zakt het album wel wat in, maar tracks als de woeste opener Let All The World Believe en het felle uptempo Suffer Elegantly maken veel goed.

avatar van notsub
Faith No More is overduidelijk de belangrijkste inspiratiebron van American Head Charge. Nu is FNM in zijn soort onovertroffen en legt ook deze band het af tegen het origineel. Deze CD is zeker niet slecht, maar het blijft toch een kopie.