Agaze - Bullshit Drama Social Media (2016)

Zweden

7. Hunt You Down (3:48)
  8. BDSM (3:58)
  9. Last Caress (4:28)
avatar van james_cameron
Makkelijk te verhapstukken en lekker in het gehoor liggende industriële metal uit Zweden. De band doet zich er soms iets te makkelijk vanaf in de refreintjes, maar het songmateriaal is verder best oké. Origineel is het allemaal niet, maar door de prima produktie en de korte speelduur gaat de boel in ieder geval niet vervelen.

avatar van notsub
Deze CD is best leuk om een keer te horen. De Zweedse Industrial metal beukt kraakhelder uit de speakers, maar is me net te ééndimensionaal. Deathstars weten in dit genre bijvoorbeeld duidelijk meer sfeer en nuances in hun sound aan te brengen.