Lonely the Brave - Things Will Matter (2016)

Label: Hassle

1. Wait in the Car (3:40)
  2. Black Mire (4:12)
  3. What If You Fall In (5:14)
  4. Rattlesnakes (3:28)
  5. Diamond Days (3:48)
  6. Play Dead (4:49)
  7. Dust & Bones (3:34)
  8. Radar (2:53)
  9. Tank Wave (4:20)
  10. Strange Like I (3:04)
  11. Boxes (3:15)
  12. Jaws of Hell (7:43)
avatar van coldwarkids
Af en toe is de zanger wel irritant. Dat gehijg na elke uithaal.

avatar van Bonk
Sammy slaat (helaas) wat mij betreft de spijker op zijn kop. Of het echt een stapje terug is, durf ik nog niet met zekerheid te zeggen. Maar ik weet wel zeker dat ik de ontwikkeling niet hoor, waar ik zo op gehoopt had. Zowel op productioneel gebied als op muzikaal gebied, mis ik die. Het is me wat te veel meer van hetzelfde als bij debuut, maar de verrassing is er niet meer. Voor mij was het moment van weggeblaasd worden, toen ik ze zag bij Eurosonic, nog voordat ze iets officieels uit hadden, maar de echte variatie dreigt er niet te komen. Slecht is het zeker niet, maar de lichte teleurstelling overheerst toch wel wat.