Sinistro - Semente (2016)

Portugal

6. A Visita (5:54)
  7. Fragmento (11:00)
avatar van wizard

avatar van Lau1986
Jammer dat er verder nog niemand gereageerd heeft. Ik vind het in ieder geval een leuke plaat. Ik moest in het begin wel heel erg in de plaat komen, maar dan tref je een sfeervolle prachtige plaat.

avatar van wizard
Heb het album de afgelopen weken regelmatig beluisterd. Vind het, net als Lau1986, een leuke plaat. Ik moest aanvankelijk in de zang komen. Niet omdat er hier een vrouw zingt, maar omdat ik niet echt aan de klank van het Portugees gewend ben. Er staan een paar mooie nummers op Semente. Daar staan ook een paar nummers tegenover die mijn aandacht niet helemaal weten te behouden.

Al met al een goed, licht dromerige doomplaat. Een van de beste ontdekkingen tijdens deze ronde Metal Album van de Week naar mijn mening.

avatar van The_CrY
Hypnotiserende doom van deze Portugese band. Iemand die mijn smaak een beetje kent weet dat ik niet zo op doom metal zit te wachten, maar Sinistro doet toch een hoop goed. De zangeres vind ik een groot pluspunt, alleen jammer dat ik niet kan begrijpen waar ze het over heeft. Hele atmosferische plaat verder om lekker bij weg te dromen. Vooral 'Reliquia' mag ik graag en het einde van 'Fragmento' tovert een glimlachje op mijn gelaat. Ondanks dat ik er tegenop zag toch een van de fijnere inzendingen deze ronde.