Herbie Hancock - Man-Child (1975)

Jazz / Funk
Label: Columbia

1. Hang Up Your Hang Ups (7:29)
  2. Sun Touch (5:11)
  3. The Traitor (9:37)
  4. Bubbles (9:00)
  5. Steppin' in It (8:40)
  6. Heartbeat (5:16)
Maarten||
Heb het album net binnengehaald. Klinkt weer heerlijk zoals Hancock. Stem volgt later.

Maarten||
Heerlijk-Herbie-Hancock . 4,5*

Nicci
lekkere plaat inderdaad, maar met 4,5 zit je wat mij betreft wat hoog in de boom . . . niet zo'n heel urgent album. wel lekker om af en toe naar te luisteren.

avatar van LeRoi
Alleen al 'Hang Up Your Hang Ups'.....perfect ummer om 'the day after the night before' mee weg te spoelen.
HANCOCK RULES!

WPE
Dit is Herbie op zijn best, heerlijke funk, fusion. Het mooie van dit album is dat het als een mooi geheel klinkt. "Volwassen" zal ik maar zeggen. Een aanrader, alhoewel het ook wel enigszins gedateerd klinkt.

avatar van Noere
Hang Up Your Hang Ups.. crimineel verslavend nummer wel, op de juiste momenten.. ronkt, funkt en blaast aan alle kanten. Sowieso wel een degelijk album, al geloof ik het naar het einde toe wel op zich.. afsluiter Heartbeat is dan wel weer heerlijk.