Paris Hilton - Paris (2006)

Label: Heiress

1. Turn It Up (3:13)
  2. Fightin' over Me (4:01)

met Fat Joe en Jadakiss

3. Stars Are Blind (3:57)
  4. I Want You (3:12)
  5. Jealousy (3:40)
  6. Heartbeat (3:43)
  7. Nothing in This World (3:10)
  8. Screwed (3:42)
  9. Not Leaving Without You (3:35)
  10. Turn You On (3:07)
  11. Do Ya Think I'm Sexy (4:34)
  12. Stars Are Blind [The Scumfrog's Extreme Makeover Edit] * (4:57)
  13. Turn It Up [Paul Oakenfold Remix Edit] * (4:59)
  14. Turn You On [Claude le Gache le Club Edit] * (3:38)
Kingsnake
BoordAppel schreef:

Dat lees je toch? Mensen die deze plaat aandachtig hebben beluisterd bij het ongeboren dochtertje van de achterneef van hun oudoom...

kan toch gedownload worden.
Luisteren wegmikken.
Ik luister wel vaker pure crap om een eerlijk oordeel te kunnen vellen.

avatar van vin13
De videoclips zijn leuk, maar dan wel het geluid afzetten.

avatar van BoordAppel
Kingsnake schreef:
kan toch gedownload worden.
Luisteren wegmikken.
Ik luister wel vaker pure crap om een eerlijk oordeel te kunnen vellen.

Je beseft hoe ongeloofwaardig dat klinkt? Als mensen die zo een plaat beluisteren dan nog eens hun cijfer komen toelichten (met argumenten) zou dat wel fijn zijn. Maar dat doen ze nooit omdat ze dat niet kunnen omdat ze de hele plaat niet beluisterd hebben maar toch even hun "goede smaak" willen etaleren.

Kingsnake
BoordAppel schreef:

En toch is het zo.

Ik ben altijd benieuwd naar wat er is.
Zo heb ik me ook laten beroeren door Soulja Boy, Britney, Take That, 2unlimited en de Kelly Family.

Ik ben nieuwsgierig van aard.

ikk
'nothing in this world' en 'stars are blind' hoor ik stiekem toch wel graag
De rest is natuurlijk zware crap..

1.5*

avatar van Joly
Het beste om deze CD te beluisteren is toch met karaoke, slechte dan Paris Hilton zingen kan niemand...

avatar van friday the 13 th
Mensen die hier een 0 ,5 aan geven zijn echt bevooroordeeld of luisteren niet graag naar popmuziek (maar waarom stem je dan?).

Dat er betere zangeressen bestaan dan Paris Hilton is een feit en het gegeven dat ze zéér weinig live optredens doet, geeft het vermoeden dat ze waarschijnlijk niet kan zingen.

Maar puur op deze cd afgaande moet ik wel zeggen dat dit aangename, aanstekende popdeuntjes zijn. Haar stem is warm en zelf erg interessant. Vooral in het nummer jealousy is haar stem immens speciaal. Nothing in this world is aanstekelijk en haar beste nummer, ook wat lyrics betreft. Screwed, de albumversie vind ik minder, maar de remix kan ik zeker smaken.

Stars are blind doet me hunkeren naar de zomer. De R&B liederen zijn niet zo mijn ding, maar kunnen er wel mee door.

Zwaar onderschat album dit. Paris is nu eenmaal een mikpunt van spot, maar daarom hoeft dit album dat niet te zijn. Erg jammer de kortzichtigheid van mensen vandaag.

avatar van friday the 13 th
Ja ontzettend jammer ja.... Maar het blijft het ergste dat er ooit werd uitgebracht. Ik heb al een uitgebreide verklaring gegeven. Dit is gewoon baggerslecht punt uit!

En toch is een 0,5 dan nog te weinig. Als je het slecht vind geef dan 1,5 of zo. 0,5 is overdreven.

Ik zie het op moviemeter en ik zie het hier op musicmeter: een film waar paris hilton in meespeeld, een cd van haar, er zijn massa's mensen die stemmen en 0,5 geven zonder ook maar ooit één nummer beluisterd te hebben. Puur en alleen om Paris Hilton af te zeiken.

Ik dacht toch wel dat de muziek boven de persoon primeert of niet?

SSS
Turn Me Up (No thanks)
Fightin' Over Me (Well, I won't)
Stars Are Blind (Which means you think you can't see)
I Want You (Why is that?)
Heartbeat (At least there is a beat)
Nothing in This World (Is important if it contains you)
Screwed (But that's how you got famous)
Not Leaving Without You (Try to find me first)
Turn You On (Who will you bring to achieve that?)
Do Ya Think I'm Sexy (No)

Tja wat moet je er verder over zeggen.... zo weinig mogelijk.

avatar van Joly
SSS schreef:
Turn Me Up (No thanks)
Fightin' Over Me (Well, I won't)
Stars Are Blind (Which means you think you can't see)
I Want You (Why is that?)
Heartbeat (At least there is a beat)
Nothing in This World (Is important if it contains you)
Screwed (But that's how you got famous)
Not Leaving Without You (Try to find me first)
Turn You On (Who will you bring to achieve that?)
Do Ya Think I'm Sexy (No)

Tja wat moet je er verder over zeggen.... zo weinig mogelijk.

LOL!! ×D ×D
Niet echt een heel slecht album!!
Leuke nummer maar slechte zang, hele slechte zang!!

avatar van KittyBrainz
friday the 13 th schreef:
Mensen die hier een 0,5 aan geven zijn totaal ongeloofwaardig en niet meer objectief bezig. Geef je stemmen voor Paris zelf of haar album, ik denk eerder het eerste.

Vind jij dan dat Paris kan zingen?
De wereld is naar de knoppen ^^

KittyBrainz schreef:

Vind jij dan dat Paris kan zingen?
De wereld is naar de knoppen ^^

Ik heb haar nog niet live gehoord, dus ik kan het niet zeggen. Ik geef hier stemmen op de nummers die op haar album staan en die zijn leuk geproduceerd. Lekkere pop.

Nu geef je weer zelf aan dat je stemmen geeft om Paris zelf. Wat maakt het uit of ze kan zingen?

Btw dat hele live zingen discussie heb ik daarboven al eens uitgelegd, geen zin om dat te herhalen.

avatar van De Peperkoekman
Ik weet niet waarom ik dit geluisterd heb, misschien omdat het niet eens zo slecht klonk. Ik heb alle liedjes op een rijtje gezet en gesterd.

Turn It Up klonk dus best aardig, waardoor ik meer wilde horen. Natuurlijk is het niets bijzonders en zijn de teksten niet echt 'open-minded'. * 1,5

Jezus wat een verbeelding heeft die meid zeg;Fightin' over Me klonk voor geen meter. Irritant gerap plus 'opgeilende' Paris = SLECHT. Enige acceptabele was het pianospel, * 1,0

Stars Are Blind is best gezellig en swingend, niets bijzonders maar het gaat de goede kant op. * 2,5

I Want You is wel swingend maar er wordt helaas overdreven gezongen. * 1,5

Jealousy is net als Stars Are Blind best aardig. De viool is mooi en het refrein klinkt redelijk. * 2,5

Heartbeat is niet slecht, maar veel te langzaam. Zo'n liedje moet aan het einde van het album, niet ergens in het midden. 2,0

Nothing in This World is het eerste écht positieve nummer. Het haalt het natuurlijk niet bij de rest van tegenwoordig, maar de gitaar klinkt goed en het refrein is cool en opbeurend. * 3,0

Screwed heeft een coole gitaar melodie maar helaas is het refrein te simpel. * 2,0

Not Leaving Without You klinkt wél lekker, maar het refrein komt net als bij de vorige niet echt los. * 2,0

Turn You On klinkt helaas niet lekker en werkt natuurlijk het tegenovergestelde van wat het had moeten zijn (geil en/of sexy). * 1,0

Do Ya Think I'm Sexy bestaat uit dezelfde ongeiligheid als de vorige. Wel een lekkere beat, maar That's It! * 1,5

Alles bij elkaar is het dus een matig album, met een paar aardige uitschieters.

* 2,0

toris
zouden er echt mensen zo gek zijn om dit te kopen...

avatar van music4life
haha er zijn nog serieus mensen die hierop reageren

toris
inclusief jij...

avatar van music4life
toris schreef:
inclusief jij...

Kwam toevallig op dit album omdat ik me een nummer wat ooit op tv te zien was herinnerde, en ik was benieuwd of zij een album op MusicMeter had.

Maar mijn opmerking was verder niet beledigend bedoeld ofzo hoor

avatar van friday the 13 th
En dan nog: deze zoete hap inspiratieloze top 40 rotzooi is gewoon niet om aan te horen. Er zit geen kwaliteit aan.

Vrij tegendraads. Jij kende Paris Hilton dan nog niet voor dat dit album gereleasd werd? Had je dan diepgaande muziek inclusief bezieling verwacht van Paris Hilton?

Vreemd dat je (deze) top 40 muziek rotzooi vind en dan toch de tijd neemt om dit album te beluisteren, terwijl je weet dat dit zogenaamde top 40 rotzooi zal zijn.

Nog vreemder is dat je dit album beluistert (als je het al fatsoenlijk hebt beluistert, grote twijfels over, waarschijnlijk één liedje gehoord en dan hier je mening komen verkondigen over het hele album) terwijl er zoveel artiesten muziek met een ziel maken en wachten op jou om ontdekt te worden.

avatar van Dutchy
[quote]friday the 13 th schreef:

Klopt

Stars are blind gaat nog wel.. de rest is vrij crappy (zacht uitgedrukt,) Haar stem bevalt me niet

avatar van RogerV
1,0
Geld maakt meisjesdromen waar.

Hoewel gladde, overgeproduceerde R&B/Pop achtige crap moet ik eerlijk zijn en zeggen dat het nog net niet zo slecht is dat de 0,5 aangeklikt wordt. Maar iets toevoegen doet dit allerminst.

Ook de stem van Paris helpt bepaald niet mee.

avatar van King of Dust
Door de hoes weet ik al genoeg. Sluwe producers nemen Paris Hilton maar om een CD op te nemen en met het ontwerp van de hoes zijn ze weer eens heel origineel. Dat zal wel verkopen. De mannen die dit kopen willen denk ik iets anders dan hun muzikale behoeftes bevredigen. Als de hoes nou eens wat creatiever was dan weer eens laten zien wat voor een lekker wijf Paris Hilton ook al weer is, zou ik misschien nog een of twee nummertjes geluisterd willen hebben (gewoon uit nieuwsgierigheid of dat Paris Hilton misschien toch niet helemaal talentloos is), maar door de hoes weet ik, zoals ik al zei, genoeg.

avatar van King of Dust
friday the 13 th schreef:

Het is ook nooit goed. Als iemand een onvoldoende geeft zonder te onderbouwen, zonder het album te luisteren, slaat hun stem nergens op, en als iemand wel onderbouwd een onvoldoende geeft krijgen ze dit verwijt naar hun kop geslingerd. Zo wordt je dus niet serieus genomen.

Lekkere pop.

Ja, inderdaad. Paris Hilton is een lekkere pop, en daarom verkoopt ze zo goed.

TheArtfulDodger
Wat een vreselijk geluid! Zelfs het luchtalarm klinkt nog beter. Wat zeg ik? Als zij begint te zingen gaat spontaan het luchtalarm af.

avatar van Emile93
1,0
TIjdens het beluisteren van dit belabberde album, schrok ik me een hoedje. Stars are Blind kende ik al! Ik vond dat nummer destijds echt superleuk (al wist ik niet dat het van Paris was). Nu vind ik het nog steeds een grappig nummer! Dat is ook meteen het enige positieve aan het album.

avatar van adri1982
Ik heb hier heel wat negatieve kritiek gelezen over dit album 'Paris' van Paris Hilton en gezien dat het een behoorlijk laag scoorgemiddelde heeft. Nogal sneu!
Ik heb inmiddels 8 nummers beluisterd, (de 9e track hoor ik nu op youtube) en vind het best meevallen. Klinkt als een matig album met leuke nummers.

avatar van adri1982
Album voorbij. 'Stars are blind' is en blijft een Guilty pleasure. 'Jealousy' heeft wel een goede tekst en 'Heartbeat' en 'Screwed' klinken best goed in het gehoor. Het is overigens wel te horen dat Paris Hilton beperkt is met haar zangkwaliteit, maar maakt vele van deze nummers wel grappig. Het laatste nummer 'Do you think i'm sexy', cover van Rod Stewart vind ik echter overbodig. Ik twijfel tussen 2 en 2,5 sterren, maar het gemiddelde van dit album is nogal onverdiend laag. 2,5*.

avatar van Waste Management
Oké, oké...
1 ding is een feit, Paris kan niet zingen, dat is zeker.

Maar ik moet zeggen dat ''Turn It Up'', ''Fightin' Over Me'', ''Stars Are Blind'' en ''Turn You On'' de beste nummers zijn van het album...

avatar van MIAB
Kort: Op dit album staan 2 aardige, catchy nummers: Stars are blind en Nothing in this world.

avatar van Blitz!
Meer dan 10 pagina’s om toch maar te kunnen zeggen hoe slecht deze plaat is