Paris Hilton - Paris (2006)

Label: Heiress

1. Turn It Up (3:13)
  2. Fightin' over Me (4:01)

met Fat Joe en Jadakiss

3. Stars Are Blind (3:57)
  4. I Want You (3:12)
  5. Jealousy (3:40)
  6. Heartbeat (3:43)
  7. Nothing in This World (3:10)
  8. Screwed (3:42)
  9. Not Leaving Without You (3:35)
  10. Turn You On (3:07)
  11. Do Ya Think I'm Sexy (4:34)
  12. Stars Are Blind [The Scumfrog's Extreme Makeover Edit] * (4:57)
  13. Turn It Up [Paul Oakenfold Remix Edit] * (4:59)
  14. Turn You On [Claude le Gache le Club Edit] * (3:38)
avatar van HaWe
1,0
Stars are blind... weetje ze is niet origineel... Okay eindelijk doet ze eens wat, maar het is weer echt op z'n paris-hiltons (zegma) Niet origineel... jammer

Zelfs Dr. Dre heeft een nummer voor dit album geproduceerd.

Dit wordt echt heel moeilijk.. Ik wil haar echt zoo graag gewoon al 0,5 geven voor deze cd, maar opzich heeft ze wel genoeg geld om onwijs veel supergoede songwriters in te huren. Dus ik ben echt bang dat het nog iets wordt ook .. laten we maar hopen van niet... anders krijgt ze hier ook nog kapsones over en zijn we echt nog niet van dr af...

De stemmen voor dit album kunnen toch allemaal nog niet???

avatar van jowietje
Stars are blind vind ik toch leuk geworden, lekker zomers. Zolang de clip er maar niet bij is, is het een lekker nummer

nicolas
Heette het album ook niet "Stars Are Blind"?

Ik vind d'r niet goed acteren.
Niet goed zingen ..

Niet eens 0 sterren .

Mojo Pin
Daarom stem ik ook niet op dit album, Satisfy.

avatar van Yak
Yak
Stemmen toch maar verwijderd, allcaps berichtje ook. Laten we vwb. stemmen maar wachten tot er berichtjes verschijnen die daarwerkelijk over het album gaan in plaats van over één singeltje en/of Perez zelf.

avatar van Stan
Vergeet me oude bericht.. Ik kan ze nu allemaal al vinden op internet

avatar van KampF
0,5
11. Do Ya Think I'm Sexy?

-_-

Voor de inhoud van de nummers hoef je het idd niet te doen lijkt me, maar een lekkere cd kan het toch wel worden? Vind het wel zonde dat ze hiermee is gestart, met wat serieuze nummers zou ze nog wat kunnen presteren ook. Hoe dan ook, die miljoenen krijgt ze toch wel binnen.

Die heeft ze al.

avatar van Yak
Yak
Berichten verplaatst naar Paris Hilton. Zooitje andere berichten over onterecht stemgedrag verwijderd, plus de uitgedeelde stemmen.

Gaan ze hier blijven stemmen

Ik denk dat de releasedatum niet meer juist is omdat de CD in Amerika pas op 22 augustus uitkomt...

kellyclarkson schreef:

Komt wel vaker voor, maar het zou kunnen.

Mojo Pin
Misschien komt ie wel op 18 augustus uit en ligt ie op 22 augustus al in de uitverkoopbak?

Mojo Pin schreef:

Dat zal 'm zijn, was bij Raffaëla ook

Hoe weet jij dat?

Mojo Pin schreef:
Hoe weet jij dat?

Naar een week stond die al vooraan op een rek in de freerecordshop voor nog maar 10€ Nogal triest

avatar van Marki_san
Ik ga deze Cd downloaden, ze heeft al geld zat

dollie
Marki_san schreef:
Ik ga deze Cd downloaden, ze heeft al geld zat

gelijk heb je, maar ik ga hem zelf niet downloaden, stel dat iemand ziet wat ik op mijn pc heb staan! Ik vind het ook helemaal niet goed.

Fightin' Over Me is gelekt en het is echt een meganummer!!!!!

Mojo Pin
Ik kan van spanning haast niet wachten!

Ik wil dit album echt niet horen; In "Stars Are Blind" is de zang VALS. Véél te laag geïntoneerd, waardoor het geluid 'flat' is; ze kan gewoon niet zingen. Zelfs alle shit die duidelijk in de studio is uitgehaald om het beter te maken heeft niet geholpen. Echte troep.

avatar van Blue88
Paris... Do something useful and stop boring us (zucht)

is dit album nu al uit? Omdat er zoveel gezeikt/gepraat wordt, ga ik dit album zeker een luisterbeurt geven.
En dat mag vreemd worden genoemd als je mijn muzieksmaak kent.

maar paris wat anders doen? ik hoor dat ze wel goed is in de "entertainment" industrie.

avatar van Sonic Nurse
Blue88 schreef:
Paris... Do something useful and stop boring us (zucht)

Als 't je irriteerd, stop je energie dan in andere albums, do something usefull

Ebben ze weeral gestemd (zucht).