DMX - Year of the Dog... Again (2006)

Label: Ruff Ryders

1. Intro (1:32)
  2. We in Here (3:54)

met Swizz Beats

3. I Run Shit (3:56)

met Big Stan

4. Come Thru (Move) (3:42)

met Busta Rhymes

5. It's Personal (3:44)

met Jadakiss en Styles P

6. Baby Motha (4:41)
  7. Dog Love (3:42)

met Amerie

8. Wrong Or Right (I'm Tired) (5:24)

met BZR Royale

9. Give 'Em What They Want (2:46)
  10. Walk These Dogs (2:56)

met Kashmir

11. Blown Away (4:02)

met Jinx en Janyce

12. Goodbye (4:50)
  13. Life Be My Song (4:02)
  14. The Prayer VI (1:30)
  15. Lord Give Me a Sign (3:28)
avatar van hycine
Goed Album zeer goeie tracks vooral Come Thru, We in here, Goodbye,lord give me a sign, i run shit. in ieder geval bijna elke song is wel goed. dus een 4.5

Beetje jammere cd, op een paar nrs na.
DMX heeft mij na 'It's dark...' en 'Flesh of my flesh...' niet echt meer kunnen boeien. 'And then there was X' deed het ook wel goed.
Maar net als Jay Z had hij beter kunnen stoppen zoals hij van plan was.

avatar van woutvl
beste album van dmx.
lekkere rauwe nummers worden perfect afgewisseld met gevoelige nummers,waarvan de teksten overigens heel mooi gedaan zijn.
deze man lult niet,hij is echt,en dat hoor je.
hij laat ook zijn wanhoop en gevoel in nummers horen(lord give me a sign,blown away),maar heeft tegelijkertijd tracks waar die staat als een huis(give'm what they want).
dit heeft dmx altijd gedaan,en zo is hij naast 2pac meteen mijn favoriete rapper.
zijn weinig rap albums die ik zo voel als deze.
geweldig

avatar van VforVictor
slechtse album van DMX, een nieuwe weg blijkt niet altijd een goeie, elk nummer is verkracht door die commercie-beats en het draait allemaal uit op stoer doen, de duistere/grimmige stijl van z'n vorige albums (behalve Grand champ, ook slecht) is helemaal verdwenen, hij vond het blijkbaar nodig om 100% commercieel te gaan, jammer de echte DMX hoor ik niet op deze plaat, dan duw ik liever Flesh of my Flesh, It's Dark.. of The Great Depression in m'n cd speler

avatar van Snowblood

avatar van Reijersen
Ik heb DMX weleens beter gehoord, maar ook slechter. Er staan een paar sterke tracks op (nr. 7, 10 en 4 bijvoorbeeld) maar vaak toch iets te middelmatig.

3 sterren.

avatar van MMJ
MMJ
Snowblood schreef:
Was DMX onlangs niet negatief in het nieuws vanwege het houden van "Dogfights"?

volgens mij heb je gelijk, ik had 'laatst' (wat maandjes terug inmiddels) daar ook wat over gezien ja.
ik ken niet zo heel veel van DMX, maar dit album werd na wat vaker ernaar te luisteren voor mij toch 3,5 ster (beslis dan voor jezelf maar of je dat positief of negatief vind).

Ik vind DMX trouwens in sommige actiefilms erg goed

avatar van VforVictor
Lekker album dit toch wel, veel beter als Grand Champ; zaten wel wat aardige tracks op maar over het geheel gezien toch wat te aggressief en onrustig, deze plaat is wat gebalanceerder, DMX gooit nog altijd alle remmen los als ie rapt en blaft er lustig op los (wat een leuk handelsmerk blijft) het verbaast me dat hij nog altijd origineel blijft komen en verrast me weer met z'n openheid (Goodbye) naast wat gvoelige nummers, wat ik toch altijd de btere nummers van em vind, staan er weer een aantal goeie beukers op als We In Here en Give Em What they Want, een ander goed nummer vind ik Come Thru met Busta Rhymes, lekkere beat en rijms, kvind dit album zeker niet z'n beste werk, dan zet ik liever Flesh of my Flesh op, maar ook niet z'n slechtse, kgeef deze tot nu toe een 3,5

avatar van VforVictor
Geef em toch een 3. Er staan te weinig goeie tracks op om een goed album te zjn, Year of the Dog is gewoon een redelijke plaat, niet slecht maar zeker niet goed. Daarbijkomende voelt het bij deze cd een beetje uitgemolken aan allemaal..

avatar van The SS
dit vind ik egt een vette nummer: http://youtube.com/watch?v=kZc6WDyst50#

avatar van Game
DMX heb ik altijd een beetje 'n schreeuwlelijk gevonden, maar het verraste mij dat hij ook mooie gevoelige nummers kan maken. Dat zijn ook de beste tracks van dit abum want echte knallers staan er niet op. De laatste 5 tracks laten DMX van een andere kant zien, ik ben wel thuis in spirituele dingen en hij laat zijn gevoelens er mooi op los. Lord Give Me A Sign is het hoogtepunt. Ik noem het een modern gospel nummer.

1e helft is mwah, 2e helft is zeer goed. 3,5*. Goede teksten heeft DMX dus wel, dat laat mooi de deur open tot zijn vroegere werk.

Dit jaar komt trouwens een gospel album uit van DMX. Als dat hetzelfde word als die laatste tracks dan ben ik zeer benieuwd.

t-h-y-$
Snowblood schreef:
Was DMX onlangs niet negatief in het nieuws vanwege het houden van "Dogfights"?

Nee de politie had 3 dode honden, 10 ondervoeden honden, wiet en wapens in zijn huis gevonden
daarvoor moet hij waarschijnlijk naar de gavangenis, en al ie niet komt opdagen bij de rechter (heb ie wel vaker geflikt) dan moet ie 10 lentes zitten

avatar van misorabi
Lord gimme a sign is echt een chill nummer

Nareno
Ja idd de beste van de album als je het mij vraagt:P

avatar van KILLERBEE99
Blown Away en Lord Give Me a Sign