DMX - Year of the Dog... Again (2006)

Label: Ruff Ryders

1. Intro (1:32)
  2. We in Here (3:54)

met Swizz Beats

3. I Run Shit (3:56)

met Big Stan

4. Come Thru (Move) (3:42)

met Busta Rhymes

5. It's Personal (3:44)

met Jadakiss en Styles P

6. Baby Motha (4:41)
  7. Dog Love (3:42)

met Amerie

8. Wrong Or Right (I'm Tired) (5:24)

met BZR Royale

9. Give 'Em What They Want (2:46)
  10. Walk These Dogs (2:56)

met Kashmir

11. Blown Away (4:02)

met Jinx en Janyce

12. Goodbye (4:50)
  13. Life Be My Song (4:02)
  14. The Prayer VI (1:30)
  15. Lord Give Me a Sign (3:28)
avatar van Game
DMX heb ik altijd een beetje 'n schreeuwlelijk gevonden, maar het verraste mij dat hij ook mooie gevoelige nummers kan maken. Dat zijn ook de beste tracks van dit abum want echte knallers staan er niet op. De laatste 5 tracks laten DMX van een andere kant zien, ik ben wel thuis in spirituele dingen en hij laat zijn gevoelens er mooi op los. Lord Give Me A Sign is het hoogtepunt. Ik noem het een modern gospel nummer.

1e helft is mwah, 2e helft is zeer goed. 3,5*. Goede teksten heeft DMX dus wel, dat laat mooi de deur open tot zijn vroegere werk.

Dit jaar komt trouwens een gospel album uit van DMX. Als dat hetzelfde word als die laatste tracks dan ben ik zeer benieuwd.