Danity Kane - Danity Kane (2006)

Pop / R&B

4. Right Now (3:32)
  5. Show Stopper (3:49)

met Yung Joc

6. Hold Me Down (3:57)
  7. Come over Interlude (1:44)
  8. Ooh Ahh (2:51)
  9. Press Pause (3:12)
  10. Ain't True Interlude (1:34)
  11. Ride for You (4:11)
  12. Touchin' My Body (3:42)
  13. Back Up (3:25)
  14. Stay with Me (3:54)
  15. Sleep on It (3:23)
  16. I Wish * (3:32)
Relax
Haha wat een zielig muziek, "We do things other girls dont do" ... ik zie ze gewoon make up opdoen, sletterige teksten zingen van, waving at the boys enzo... zo, ze vinden hunzelf wel stoer met niet zelf geschreven teksten heh ?
Kansloos, het spijt me.

avatar van jowietje
Ze hebben de teksten niet eens zelf geschreven.

Jawel, toch??

Maar kan iemand mij vertellen wanneer dit album is uitgekomen in de VS??

Nicole

avatar van jowietje
Het gekke van dit album is dat zelfs de interludes mooi zijn. Come over vind ik helemaal geweldig!

avatar van Jeroen65
Dit album is 22 augustus in Amerika uitgekomen! En nu het derde seizoen van making the band 3 erop zit, zal hij nu hier ook wel uitkomen

ps. De teksten zijn deels door producers geschreven en deels door de meiden zelf.

Relax schreef:
Kansloos, het spijt me.

Beetje wel aan de ene kant, maar dat komt denk ik door Diddy, want als ze niet die dingen niet zingen, zijn ze vast niet "intressant"genoeg ofzo..

DANITY KANE RULES '
ze zijn echt té geweldig
en ik ben echt helemaal gek van ze!

super!!!!!

wat jullie ook vinden, ik vind ze leuke meiden:P die er nog goed uit zien ook:P haha

Is dit nu wel de goede tracklist??
x

avatar van Jeroen65
Jah dit is de goed tracklist

heey ik heb een vraagje kan iemand mij A.U.B de nr's heartbreaker en want it sturen?
want ik kan ze namelijk niet goed downloden!

je kan het naar mijn email sturen!

naja ik hoor het wel!

avatar van Josje
jowietje schreef:

inderdaad dat is een super lekker deuntje!
stay with me is echt een heeeeeeel mooi nummer!

avatar van Wib0__
Leuk bandje, zullen we vast nog wel meer van horen. Maar wat ik me afvraag, wie is nou wie? hahha

Over de muziek, leuk! Van Up-Tempo naar Ballads.
En natuurlijk zienn de meiden er niet verkeerd uit!

Een 4,0

avatar van Jeroen65
Als je naar de cover kijkt van links naar rechts dan heb je: D. Woods, Shannon, Aubrey, Aundrea & Dawn!

Mexited
Making the band heb ik niet gevolgd.Laatst was er een marathon van op MTV en toen heb ik een paar afleveringen gekeken (tot de laatste).Toen ze Ride for You gingen opnemen trok het wel me aandacht waardoor ik de rest ook wel wilde horen.Ride for You en Sleep On It vind de beste van het album.

Jeroen65 schreef:

Bedankt!

avatar van catdog
Ik wil meer tracks van ze
Ik krijg er gewoon geen genoeg van.
Alle tracks op dit album zijn zo ongelofelijk goed.

Mijn top 5 is:

1. Ride For You
2. Sleep On It
3. Stay With Me
4. One Shot
5. Right Now

Heb de cd nu helemaal.. Ze zijn leu-euk!!
Ik stem nu 4,0 * maar misschien wordt dat nog verhoogd!

Mijn favoriete nummers zijn One Shot, Ride For You, Sleep on It en Heartbreaker...

Wij gaan denk ik nog veel van Danity Kane horen! x)

avatar van catdog
Ik las net ergens dat Touchin' My Body de nieuwe single wordt
Goede keus

Wib0__ schreef:

Over de muziek, leuk! Van Up-Tempo naar Ballads.
En natuurlijk zienn de meiden er niet verkeerd uit!

Een 4,0

Verlaagd naar 2,5*
Begint erg snel te vervelen

avatar van Princesa..
Ik had niet verwacht dat het een goed album zou zijn.
Ik dacht weer een meidenband met stomme tekstsen, en clips.
Maar ik vind het een topalbum, ze moeten zo doorgaan !

avatar van DanityKane
Moooi Album en Geweldige meiden !!!

avatar van Reijersen
0,5
Had die serie aardig gevolgd, en het resultaat van hun eerste plaat is beneden alle peil. Makkelijk, simpel en ongeïspireerd. Bovenal a-muzikaal. Erg vlak en totaal niet boeiend album. Vocaal klinkt het allemaal erg dun, productioneel i heard it all before.

@ reijersen:

Danity Kane brengt 18 maart hun nieuwe album uit, waarvan ze een aantal nummer zelf hebben geschreven en mede geproduceerd hebben. Op dit eerste album waren ze niet vrij, daar besliste Diddy en de producer alles. Op het nieuwe album mogen ze veel meer zelf bepalen, daarom kijk ik er ook naar uit. Van wat ik heb gehoord klinkt heel goed......

ps. Wanneer komt "Making The Band 4, Season 2" hier uit? Dat seizoen is met Danity Kane, Day26 (de winnaars van making the band 4) en Donnie (die kreeg een solo contract).

avatar van Reijersen
0,5
Ik zal eens kijken wat het gaat worden, dat nieuwe album.

avatar van Laura_RnB
Super album! Ik volg DK al vanaf het eerste seizoen van making the band en ik vind ze super. Dit is een sterk debuut-album, veel beter dan ik verwacht had van een 1e album.

Favorieten:

(eigenlijk allemaal wel:P)

avatar van Laura_RnB
Ow vergeten te stemmen.....:

#5

Het gaat om de nummers op de album, de manier van zang etc.

Niet of de nummers zelf zijn geschreven, niet over de titels van de nummers, oordeel goed of doe het niet zou ik zeggen.

Al-in-al toch een 2,5

SPAROOD
2e album beter, dit vond ik eigenlijk niets.