Danity Kane - Danity Kane (2006)

Pop / R&B

4. Right Now (3:32)
  5. Show Stopper (3:49)

met Yung Joc

6. Hold Me Down (3:57)
  7. Come over Interlude (1:44)
  8. Ooh Ahh (2:51)
  9. Press Pause (3:12)
  10. Ain't True Interlude (1:34)
  11. Ride for You (4:11)
  12. Touchin' My Body (3:42)
  13. Back Up (3:25)
  14. Stay with Me (3:54)
  15. Sleep on It (3:23)
  16. I Wish * (3:32)
Hij staat er op

Heb al verschillende nummers gehoord van deze dames en ik (en vele van jullie) kende ze al van het programma Making the band 3. De eerste single had ik wat meer van verwacht, maar klinkt toch erg leuk. Kan niet wachten tot het album in de winkels ligt, nou maar hopen dat die in Nl ook zo snel mogelijk ligt.

Ik heb al verschillende liedjes gehoord zoals:
Show Stopper
Touchin' My Body
Hold Me Down
One Shot
een stukje van Ride For You
en ze zijn heel leuk

avatar van Reijersen
0,5
Heel stiekem ben ik toch wel benieuwd

avatar van jowietje
Hij is gelekt, ik ben hem nu aan het beluisteren. Naar het zien van Making the band, verwachtte ik er veel van. Maar ik vind Show stopper een mega zwak debuut nummer. Hoop toch dat Diddy er net zoveel moeite in heeft gestoken als in z'n eigen nummer die wel lekker klinkt, en waar je wel kan horen dat er wat werk in is gestoken.

Ben dadelijk terug met mening plus *'en

heb hun album net binnen :d met paar andere nummers er ook bij en af, wachten op de echte ze klinken best wel goed, show stopper er goed

Hier m'n mening:

Deze dames hebben veel meer in zich! Dat hebben ze wel bewezen in Making the band!
Diddy is gewoon een geldwolf:
1. Hij maakt een programma waardoor de dames alvast populair worden
2. Hij kiest de populairste en lekkerste (niet diegene met de mooiste stem) uit
3. Hij geeft de dames een paar goedkope beats en teksten die echt werkelijk nergens over gaan, maar die beats moeten dus echt niet kunnen (al klinken ze wel lekker)
4. Zet de dames in een goedkope video zonder al te veel kleren op een minder goed nummer
5. Het geld stroomt binnen en Diddy word nog arroganter dan die al was

Deze meiden worden gewoon misbruikt erg jammer. Al bij al klinken sommige nummers toch wel lekker.

3* vooral voor de moeite van de meiden.

En ook al zo dom Diddy wil dat z'n meiden scoren en vervolgens komt die zelf met een nieuwe track

Jeroen65 schreef:
Jah dat klopt! Daar zijn deze dames heel sterk in. Ze zien der trouwens ook allemaal heel mooi uit, ze hebben allemaal iets speciaals, iets aparts:D

Vooral Aubrey en Aundrea

Overigens verhoog ik m'n stem naar 3,5 naar meer luisterbeurten.

avatar van jowietje
Ik zie dat de tracklist niet klopt trouwens

Jeroen65 schreef:
hahaha jah aubrey is egt mijn favo! Alleen in siezoen 3 gaat het niej goed met haar!! snik snik. Maar hoezo klopt de tracklist niej??

Ik heb een andere tracklist op m'n CD.

Wat is er dan met haar? En mijn favoriet was toch wel Aundrea

avatar van Yak
Yak
Berichten verplaatst naar Danity Kane. Slow chat berichten verwijderd.

De goede nummers zijn dan toch uitgelekt en ben het nu aan het beluisteren.

Heel goede nummers! Mijn favoriet is Touching My Body.

avatar van Jeroen65
Waar beluister je ze dan?? K wil ze egt graag horen!

De liedjes die k al gehoord heb zijn egt heel goed!:D

avatar van Rickéh
Ik vindt het liedje Show Stopper supermooi!, Ik keek Making the Band wel altijd maar ik kwam er pas achter op iTunes van deze groep, toen zag ik dat ze van Making the Band waren Is maar beluisteren dan.

avatar van Jeroen65
Hey k heb alle nummers, behalve touch my body! K krijg de hele tijd een rare versie! Kan iemand mij de goede sturen?? laat maar een bericht dan agter op mijn account en dan geek k je mijn e-mail

De liedjes die k heb zijn trouwens helemaal te gek!! Ze hebben egt laten horen dat ze goed kunne zingen!

avatar van Jeroen65
Yes!! K heb touch my body tog gevonden!!:D

K heb nu het hele album! Egt top is die! Nu maar hopen dat hij hier ook snel uitkomt, dan ga k hem cker kopen.:D

Relax
Ach diddy misbruikt ze niet, niet zo negatief hoor, hij heeft ook zijn inkomsten nodig.
Er zijn niet zoveel artiesten meer bij Bad Boy, er zijn teveel weggegaan, we willen toch niet iedereen arm zien zijn ?
Arrogant is hij toch niet ? =_=

Ik heb hem helemaal geluisterd, ik vind hem wel leuk, maar beetje van het zelfde, Show Stopper is echt leuk, en One Shot en Touch My Body ook ! , een 4! Dik verdiend!

Dit is waarschijnlijk het grootste succes ooit van Making The Band!
Zelfs ik vind ze leuk
De beste songs vind ik zijn Ahh Ohh,,On Shot,,Right Now,,Want It en Show Stopper
*3.5

avatar van Jeroen65
Hun cd loopt heel goed in America, en idd ze zijn het grootste succes van making the band! Hun cd is binne 1,5 week gelijk naar nummer 1 gegaan in de amerkaanse album chart, de debuursingle showstopper begint ook al op gang te komen, hij kwam binnen op #17 en dat bleek geen goed begin te zijn, maar hij staat nu op #8 dus dat gaat de goede kant op!

Het is een heel goed album met goede zangeressen, die ook nog fantastisch kunnen dansen. Mijn lievelingsliedjes zijn: Show Stopper, Right Now, Want it, One Shot en Stay with me! Ik had me stem al gegeven en ik hou me erbij:

Hier de recensie van m'n eigen muzieksite ( http://upgradeu.punt.nl/ ):

Vele van jullie hebben vast wel een keer Making the band 3 gezien, een programma op MTV. Uit dit programma is de girlband Danity Kane voortgekomen. Deze dames zijn uitgekozen door P. Diddy en maken R&B/Pop muziek.

Danity Kane’s eerste album, Danity Kane, is in Amerika op nummer 1 binnengekomen. Natuurlijk hebben ze dat voornamelijk te danken aan het programma. Daardoor hebben de mensen al kennis kunnen maken met de dames. Maar de kwaliteit van het album word er niet minder om. Dit album bevat lekkere R&B songs zoals Show stopper (1e single), Hold you down, One shot, Want it for me, I wish, So what en Right now. Deze zijn van up-tempo tot rustige beats.

Het album bevat ook het finale lied “Touchin’ my body”. Ook staan er enkele interludes op, dit zijn fragmenten uit het programma, dus live stukjes. Ook staat er een volledig live nummer uit het programma op, “Let’s go”. Hieraan is wel wat geknipt, geplakt en wat bijgewerkt.

Ook bevat het album een prachtige ballad, “Ride for you”.

Tijd voor deze dames om ook onze hitlijsten te bestormen!

avatar van tessj_hvj
Show Stopper is egt een superr Lekker nummer!!

One shot is geweldig

Hun zijn eigenlijk helemaal geweldig.

Vooral Aubrey

Fuck! Come Over is mooi (L)

ze hebben ook een liedje uh oh die heeft soms wat weg van christina aguilera back to basics ( intro ) xS

ik hbe ook nog een liedje sleep on it en I love U ( ben aan het downloaden )

Natuurlijk ken ik Danity Kane van Making The Band 3.. Ik kende alleen de naam nog niet. Ik ben erg benieuwd, en ben nu aan t downloaden.. Show Stopper was hun eerste singel, toch? En wat ik ook nog wilde vragen.. Wanneer kwam het album uit?? In Juli?? Weet iemand hier het antwoord op??

Nicole

Ik heb nu een paar liedjes erg leuk..=)
Ik stem nu 2,5 *.. Maar dat wordt nog wel omhoog gehaald denk ik .. =)

Nicole

hee ik heb un vraagje waarom staat sleep on it en i love u niet op dit album?

avatar van jowietje
Stem verhoogd naar 4,5 Ik heb hem nu in het orgineel en daar stonden nummers op die ik nog niet kende, en dat zijn hele goede nummers. Echt een super album. Heerlijke beats lekker up-tempo, goede producties.