Floating Points - Kuiper (2016)

Electronic
Label: Pluto

1. Kuiper (18:23)
  2. For Marmish Part II (14:05)
avatar van aphexfreak
Ik volg Floating Points al een tijdje en ben vooralsnog behoorlijk onder de indruk van deze artiest. Zijn laatste album viel me wat tegen maar hier maakt hij het weer helemaal goed. Die 2e track is hemels, puur genot. Op bed met een goede hoofdtelefoon droom je helemaal weg, allerlei beelden komen in me op. Kabbelende beekjes in de bergen, felgroen gras in de lentezon, de ogen van een hele mooie vrouw. Een track om in te verdrinken zo prachtig. Ik neem mijn hoed af voor de skills en het gevoel wat hier in is gestopt, gewoonweg prachtig!

Dikke 5*

avatar van Manuel
Deze tracks heb ik netjes overgenomen van Discogs, waar alle versies 32 minuten zijn. Maar op Spotify staat deze release met 2 tracks: Kuiper - Part I en Part II, in totaal 7 minuten. Weet iemand hoe dit zit? Nogal een verschil met deze lijkt me.