menu

Sixtyniners - Too Drunk to Truck (2010)

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Nederland
Rock
Label: Voodoo Rhythm

  1. Too Drunk to Truck (3:19)
  2. Chickenstew (2:44)
  3. Play Dead (3:36)
  4. John Hardy (3:28)
  5. Shake (3:02)
  6. Almost Done (2:25)
  7. Teardrops (3:46)
  8. Livestock (4:04)
  9. Back to the Country (3:46)
  10. The Race Is On (2:29)
  11. Hell (2:41)
  12. Not Nearly Done (2:47)
  13. Terlingua (4:47)
totale tijdsduur: 42:54
zoeken in:
3,5
Sixtyniners bestaat uit het duo Michiel Hoving en Claudio Hek. Ze maken echt Amerikaanse muziek, roots, country, hillabilly, rock and roll, allemaal lekker vet gespeeld. Het duo heeft 2 ep's in eigen beheer uitgegeven en was op zoek naar een platenmaatschappij. Claudio kende vaag Reverend Beat Man van het in garage rock gespecialiseerde Zwitserse label Voodoo Rhythm label, een gerenommeerd label. Hoewel Sixtyniners absoluut niet paste bij de andere groepen van dit label, konden ze gelijk aan de gang met maar een eis, het moest een truckers plaat worden. Want dat had dit label nog niet. Sixtyniners trommelde wat bekende muziekvrienden op , zodat er qua muziek heel wat te beleven valt. Naast wat al bestaande trucker songs hebben ze ook heel wat nummers geschreven. Titels als " too drunk to truck" and "Chickenstew" laten wel zien uit welk vaatje er wordt getapt. Humoristisch, zo uit het leven van e Amerikaanse trucker met de eindeloze wegen door de prairies. En welke muziek daar bij hoort, dan moet je de cd beluisteren. Heerlijk over de top op een leuke manier.
Sixtyniners hebben veelvuldig in Amerika getoerd , de cd is ook opgedragen aan vrienden in Terlingua in Texas en als je het beluistert kun je je wel voorstellen dat ze daar prima op hun plek zijn.

Gast
geplaatst: vandaag om 20:42 uur

geplaatst: vandaag om 20:42 uur

Let op: In verband met copyright is het op MusicMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.