Room Eleven - Six White Russians and a Pink Pussycat (2006)

Jazz / Pop
Label: Universal

1. All Right (1:07)
  2. One of These Days (3:47)
  3. Sad Song (3:52)
  4. Faith (3:27)
  5. Could That Be You? (3:29)
  6. Flavour (3:41)
  7. Pressing (3:54)
  8. It's Raining (1:23)
  9. You Made Me See It (4:35)
  10. Greenest Grass (2:51)
  11. Come Closer (3:23)
  12. Somedays (2:27)
  13. Tried to Be (3:04)
  14. Listen (3:41)
  15. I Wanna Be Your... (2:18)
  16. Bitch * (3:58)
  17. Grey * (3:33)
  18. Come Closer [Live Version] * (3:52)
  19. Sad Song [Live Version] * (4:27)
  20. Greenest Grass [Live Version] * (4:46)
  21. (A Different) Bitch * (2:41)
avatar van platedraaier
Ik vind de zangeres een zeer mooie verschijning. De muziek is erg lekker. Jazzy en die heerlijke staande bas. Haar stem is ook erg fijn. Kortom heerlijk swingend jazz plaatje voor op de late avond.

edejong
lekker plaatje voor tussendoor

avatar van levenvergeten
platedraaier schreef:
. Kortom heerlijk swingend jazz plaatje voor op de late avond.

Ik wil hier zeker wel meer van horen, ken nu alleen nog Sad Song en One of These Days.

Heerlijke cd! Dit kan de hele dag opstaan zonder dat het een seconde verveelt.

Sad Song is een juweeltje!

Ik heb ze vrijdag live mogen zien. Echt een geweldig optreden! Sad Song en One of These days zijn eigenlijk nog maar het begin

avatar van BoToX
Ik ken ze nog niet maar ik moet ze maar eens gaan leren kennen. Ze zijn al bevestigd voor lowlands:)

avatar van HaanHoen
Erg fijne muziek. Het swingt heerlijk, en een erg relaxte zang, waar niks op aan te merken is. Echt een plaatje voor de mooie zomeravonden met een fijn koud biertje in de hand.

avatar van FunkStar
Heerlijke CD! Met als hoogtepunt 'Sad Song".
CD is super, heerlijk jazzy! Ook de hoes is erg leuk!

avatar van HaanHoen
FunkStar schreef:
Heerlijke CD! Met als hoogtepunt 'Sad Song".
CD is super, heerlijk jazzy! Ook de hoes is erg leuk!

Jah wat een ongelooflijk heerlijk nummer is 'Sad Song', vooral het refrein, wat een mooie stem!

avatar van FunkStar
Het is écht een heerlijke cd. Je kan er elke dag op elk moment naar luisteren. De over van van George Michael's Faith is ook top!

avatar van Basje
Heel erg fijn deze CD, maar niet Sad Song, graag uw aandacht voor "You Can Made Me See It" en "Listen". Dat kun je 100 keer achter elkaar draaien.

Bas

avatar van Freggel
Ze hebben het nummer 'Bitch' van Meredith Brooks gecoverd, wat is dat een prachtig nummer geworden zeg (zie ook: WE reclamecamgane). CD is opnieuw uitgebracht met een aantal nieuwe/extra nummers, heerlijk! 4*
En de zangeres is ook de hemel komen vallen:)

Niet echt mijn smaak. Positief is de kwaliteit. Conservatorium-Jazz lijkt het een beetje.. Traditioneel, gewichtig, beetje ouwe muziek. Niets mis mee, voor de achtergrond..

avatar van Reijersen
Wat is dit een goede plaat zeg! Heerlijke stem heeft de zangeres, ik ben volkomen overtuigd. Laat de zomer maar komen

avatar van Tyas
I wanna be your GUITAR!!

Heel speels stemgebruik..
Muziek is rustig en toch swingend..

Alleen mis ik 'echte' goede solo's.. dat had er wel goed ingepast..

Hopelijk horen we hier meer van

Erg lekkere jazzy funky plaat. Voor het eerst tegengekomen op school (ik zit op de hku waar de zangeres janne schra de band begon) en vond het meteen erg lekker. Het laat je vergeten dat de wereld om je heen soms niet al te leuk is

Dit is, op dit moment, met stip de meest gedraaide CD die ik heb (van alle 5,000 stuks)... Gaat me nooit vervelen, en de muziek is zowaar nog mooier dan zangeres Janne zelf... Laat ook weten wat jullie ervan vinden en krabbel Room Eleven hier op hyves...

Ja best lekker, maar ff opzoeken. Niet zooooooo mijn stijl maar ik denk dat ik het in een goeie bui wel es op zet. 3.5 voor nu

Social_Mask
Laatst een artikel over ze in de krant gelezen. Ben best benieuwd. Dit moet ik horen.

Nicci
ik heb ze pas live gezien. leuke band, maar ik voelde niet de behoefte om naar de winkel te rennen om deze CD te halen.

avatar van Rinus
Wat een heerlijke CD is dit. En dat van Nederlandse bodem. Heerlijke, jazzy georienteerde liedjes, zonder al te moeilijk te willen zijn. Lekker losjes gespeeld, en met de nodige speelvreugde. Janne Schra heeft een mooie stem, en de liedjes lijken op haar huid geschreven. Ik heb de 2007 uitvoering met de bonus CD, waar 6 extra nummers op staan. De 3 live tracks zijn geweldig, en de Merdith Brooks cover "Bitch"is geweldig.

Trouwens, in april heeft Room Eleven een gouden plaat ontvangen voor het album.

Social_Mask
De zangeres heeft een lieve stem. Mooi en onschuldig. Vind het niet echt heeel erg Jazzy, maar heb het dan ook niet al te goed beluisterd. Mooie stem en instrumentaal is het ook wel in orde. Dit wordt zeker niet lager dan een 4*.

Social_Mask
Ze heeft een mooie stem, zoals eerder gezegd. Ik geef hier 4*, heerlijk op zn tijd dit. Kan misschien nog wel stijgen. Erg goed dit.

avatar van klaezman
Janne Schra is geweldig. Niet alleen haar stem is zeer appetijtelijk, ook haar verschijning en de manier waarop ze het publiek kan bespelen is erg leuk. Erg plezierig cd'tje dat regelmatig uit de kast getrokken wordt. Ook de bijgeleverde live-cd is goed, vooral het swingende 'Greenest Grass' is gaaf. Hoop snel weer iets te horen!

platedraaier schreef:
Ik vind de zangeres een zeer mooie verschijning. .

en niet alleen haar verschijning is mooi. ben nu met een vriendin al twee keer naar een optreden geweest en hierbij hebben we zéér genoten van de schoonheid van de vier mannelijke bandleden, binnenkort gaan we naar hun theaterttour en we kunnen haast niet wachten om daar van hun live optredens te genieten! geweldig zoals ze op dat podium ieder liedje weer net een andere draai geven en het publiek bespelen. geweldige liedjes in handen van erg goede entertainers!

de cd vind ik persoonlijk erg goed, heb hem op me mp3 gezet dus iedere dag alsk op de fiets, in de bus of in de auto zit komt hij wel even langs en geniet ik even

avatar van Reijersen
Room Eleven surft wat mee op de easylistening populariteit en doet dat op een overtuigende manier. Die stem van de zangeres is vooral hetgeen wat me intigreert. Damn! wat een mooi strotje.

4 sterren.

Dit is werkelijke briljante muziek. Heb me nog nooit zozeer in de Jazz verdiept, maar dit is absoluut briljant! Onmetelijk relaxed en zeer knap gemonteerd. Greenest Grass is toch wel een van de beste nummers van dit album.

avatar van Morsyd
Volg volledig je mening!!

last.fm
Heerlijk zomers plaatje.
Draai ik zeker nog eens per week komende zomer!

Heerlijke stem met jazzy achtergrond. Bonus cd viel meer in de smaak.