Box Car Racer - Box Car Racer (2002)

Punk / Pop
Label: MCA

1. I Feel So (4:29)
  2. All Systems Go (3:15)
  3. Watch the World (3:54)
  4. Tiny Voices (3:27)
  5. Cat Like Thief (4:24)

met Tim Armstrong en Jordan Pundik

6. And I (3:13)
  7. Letters to God (3:16)
  8. My First Punk Song (1:01)
  9. Sorrow (3:28)
  10. There Is (3:18)
  11. The End with You (3:10)
  12. Elevator (2:45)

met Mark Hoppus

13. Instrumental (1:58)
avatar van Sammy
Erg mooie cd. Veel volwassener dan de (eerdere) Blink. De laatste cd van Blink heeft erg veel nummers die doen denken aan dit project van enkele leden van de band. 4*

nicolas
ben ik de eerste? zoals jullie misschien weten, is de gitarist van blink 182, tom delonge, hier ook de gitarist dus. met als drummer bandlid travis barker. deze cd is echt goed, volwassener, maar daarom objectief gezien niet beter dan blink 182. ik hoop dat ze nog cd's zullen uitbrengen, want hierop staat veel variatie. van "i feel so" naar "there is" tot cat like thief

nicolas schreef:

avatar van Sanderkeuh
Toffe CD die inderdaad volwassener is dan blink-182 vroeger. Al maakt het me niet veel uit of het volwassener is of niet, beide bands klinken goed.
Dit album bevat genoeg variatie en luister erg lekker weg.

avatar van sydbarrett
Veel te weinig op gereageerd. Ik heb dit album al sinds 2002 en het heeft een erg grote houdbaarheid. Nog steeds klinkt het redelijk verfrissend en het is beter dan het meeste blink-182 werk. Het beste van de plaat is Travis Barker, zijn drumpartijen zijn zo heerlijk en soms onnavolgbaar op deze plaat. Verder zit er een fijne sfeer om te album, alleen soms een beetje te veel zeurende refreintjes.

avatar van lowieke
Jammer dat deze band nooit meer heeft gedaan.

Ik had veel liever een 2e box car racer gezien dan de aankomende Blink draak.

avatar van Ducoz
Het zal wel...

avatar van frankholst182
Letters to god
Ff helemaal uit je dak gaan

avatar van Mindscapes
Vandaag weer eens volledig beluisterd. De sfeer is zo anders dan bij blink-182. Serieuzer, anders (daarom niet per se beter) gecomponeerd, ik kan er m'n vinger niet op leggen. Ik hou hier ook echt van Tom's stem en het stoort 39 minuten lang niet. Ik herinner me nog goed dat ik toch wel schrok toen ik in Elevator plots de stem van Mark Hoppus hoorde. Alledrie de blink-leden op een lied van een groep die niet blink-182 is!

Wel, dit is een plaatje waar ik nog steeds enorm veel van geniet. Eerste keer beluisterd rond 2003 en ik nauwelijks 13-14 jaar oud was en verknocht aan everything blink-182. Nu nog steeds geen greintje magie verloren. Enkel My First Punk Song skip ik na elf jaar nog steeds