Thee Oh Sees - A Weird Exits (2016)

Label: Castle Face

1. Dead Man's Gun (3:28)
  2. Ticklish Warrior (3:06)
  3. Jammed Entrance (5:21)
  4. Plastic Plant (5:39)
  5. Gelatinous Cube (3:27)
  6. Unwrap the Fiend, Pt. 2 (4:27)
  7. Crawl Out from the Fall Out (7:50)
  8. The Axis (6:11)
avatar van Linius
Wat een heerlijk plaatje weer.

Mijn kennismaking met 'Thee Oh Sees' en ik sluit mij volledig aan bij Linius. Een heerlijke plaat. Mooie analoge synths, strakke riffs en fantasierijke melodieën. De cover art is daarnaast zeer bijzonder en volgens mij echt iets om lang naar te kijken. Dat is precies datgene dat een goede platenhoes moet bieden. Knap gedaan. 'A Weird Exits' nodigt mij ook uit om de voorgaande platen te gaan beluisteren.

avatar van VladTheImpaler
Het is 'gewoon' weer een goede plaat geworden, zo een die ze vrijwel elk jaar wel uitbrengen. De verschillende kanten van de band zijn op dit album weer aanwezig, van snelle chaotische garage rock tot meer rustige psychedelische jams. Vervelen doet het ook deze keer weer niet.

avatar van Bartjeking
Een productiviteit om bang van te worden! En toch is het pas de eerste plaat die ik van ze luister. Werd getriggerd door het eindlijstje van Mojo Magazine dat ik elk jaar trouw doorpluis. Een zeer aangename bak herrie, waarbij het openingsnummer voor mij direct het hoogtepunt is.
Ik ga ze volgen!