The Rolling Stones - Totally Stripped (2016)

Label: Eagle Rock

1. Not Fade Away (3:11)
  2. Honky Tonk Woman (4:53)
  3. Dead Flowers (4:00)
  4. Faraway Eyes (5:05)
  5. Shine a Light (4:51)
  6. I Go Wild (6:49)
  7. Miss You (9:39)
  8. Like a Rolling Stone (6:10)
  9. Brown Sugar (5:12)
  10. Midnight Rambler (9:09)
  11. Jumpin Jack Flash (5:03)
  12. Gimme Shelter (6:58)
  13. Rip This Joint (2:56)
  14. Street Fighting Man (4:51)
Bij The Rolling Stones - Stripped:

Eagle Rock zal 6 april onder de From The Vaults vlag het volgende gaan uitbrengen:

The Rolling Stones-Stripped 20th Anniversary Edition:

*een 2DVD/blu ray versie met een combinatie/compilatie van beide Paradiso shows en een docu

*een Deluxe Edition op 3 dvd's/blu ray's incl. de Brixton en Olympia clubshows.

de 90 minuten durende documentaire zit in beide versies.

avatar van IntoMusic
Nice en vooral omdat de 2 Paradiso shows worden uitgegeven.

The Rolling Stones-Stripped 20th Anniversary Edition:

*een Deluxe Edition op 3 dvd's/blu ray's incl. de Brixton en Olympia clubshows.

de 90 minuten durende documentaire zit in beide versies.

Oké Thunderball jij brengt goed nieuws
Mijn Stonesplank gaat straks wel doorzakken denk ik

avatar van Thunderball
Eerlijk gezegd zijn de uitgelekte berichten hierover wel tegenstrijdig.

De reguliere versie is de Stripped cd of dubbel LP met een, of twee dvd's erbij,
of een losse 2 discs blu ray uitgave. Wat daar dan wel of niet precies op staat is niet helemaal duidelijk. Wel dat er een 90 minuten lange docu bij zal zitten.

Sommige bronnen spreken van de twee complete Paradiso concerten, maar de meesten spreken over een compilatie. Alleen bij duurdere boxsets zou je ook de complete Brixton en Olympia er bij krijgen. Tot nu toe geen enkel bericht over dat deze concerten zelf ook in audioformat er bij zullen zitten. Blijf je toch afhankelijk van eerdere bootlegs.

We zullen zien...

avatar van Thunderball
Laatste nieuws is dat het is verschoven naar juni en dat het niet gaat om het reguliere Stripped album. Slechts 1 (!) nummer komt overeen met het oorspronkelijke album, de rest, wat op de cd of dubbel LP zal komen te staan, is "nieuw".

avatar van Thunderball
Dit zal het gaan worden:

*Gewone standaard editie:1DVD (90minuten, expanded TV documentaire "Stripped")

*Deluxe versie:1DVD+1CD(selectie van 3 shows)

*Super deluxe edition:1DVD+1CD+3DVD(paradiso+olympia+brixton)+bonus CD(3 songs exclusief voor de Japanese Deluxe versie)+2LP+T-shirts+memorabilia

Ook op blu ray te krijgen.
Release datum is May 20, 2016 (Japan, rest van wereld volgt in Juni)

"Documentaire Stripped"
Duur: ongeveer 91 minuten, grootte van het scherm: 4: 3
Audio: Dolby Digital stereo / Dolby Digital 5.1-kanaals Surround / DTS surround sound

[CD tracklijst]
1. Not Fade Away (Amsterdam)
2. Honky Tonk Women (Paris)
3. Dead Flowers (Amsterdam)
4. Far Away Eyes (Brixton)
5. shine a light (Amsterdam)
6. I Go Wild (Paris)
7. Miss You (Brixton)
8. Like A Rolling Stone (Amsterdam)
9. Brown Sugar (Paris)
10. Midnight Rambler (Brixton)
11. Jumpin 'Jack Flash (Paris)
12. Gimme Shelter (Amsterdam)
13. Rip This Joint (Amsterdam)
14. Street Fighting Man (Amsterdam)

[Japanse Edition bonus CD tracklijst]
1. The Spider And The Fly (Amsterdam /Paris)
2. Slipping Away (Paris)
3. Sweet Virginia (Brixton)

"Live In Amsterdam 1995"

21. Brown Sugar
22. Jumpin 'Jack Flash

Duur: ongeveer 122 minuten grootte van het scherm: 4: 3

Nice...!
The Spider And The Fly (Amsterdam/Paris), apart dat ze deze gemixed hebben?

avatar van Thunderball
Begrijp ik ook niet helemaal. Is overigens wel Japan only.

avatar van Thunderball
Het ziet er naar uit dat we in Nederland en rest van de wereld deze versies gaan krijgen:

Formats:
DVD (12 blz booklet)
Blu-ray (12 blz booklet)
DVD+CD (12 blz booklet)
DVD+2LP
12” Boek incl. 3 DVDs (60 blz)
12” Boek incl. 3 SDBlu-ray + CD (60 blz)

Dus voor ons geen box, maar een hardcoverboek, net als bij Sweet Summer Sun.

avatar van Jelle78
Supergoed nieuws dit! Deze periode van de Stones is erg bijzonder voor mij, omdat ik toen net een paar jaar serieus Stonesfan was en alles wat er van ze uitkwam wilde hebben. Vaak naar platenbeurzen en daar bootlegs opsporen van de Voodoo Lounge tour en natuurlijk ook van de Paradiso concerten, hoewel ik daar niet geweest ben. Stripped reken ik nog steeds tot één van hun beste live platen en ik ben dan ook zeer benieuwd naar deze uitgave.

avatar van IntoMusic
Dan maar die drie bonustracks van de Japanse editie downloaden. Mijn exemplaar wordt toch via Spotify binnengehaald en denk dat de bonustracks daar ook uiteindelijk te vinden zijn.

avatar van Thunderball
Vandaag de Japanse Ward box van Totally Stripped binnen gekregen. Erg mooi weer!
Daarstraks Paradiso bekeken en nu staat Brixton op. Verplichte kost voor iedere fan!
Morgen Olympia kijken.

avatar van henk01
Zojuist de dvd set van totally stripped ontvangen.

Kan iemand mij vertellen wat het verschil is in de cd en de dvd? Ik bedoel hier niet de dvd's van de afzonderlijke comcerten maar de dvd die voorin het boek zit.

avatar van Thunderball
Ik heb de Japanse versie en daar zitten de schijfjes niet in het boek zelf, maar ik neem aan dat dat de docu is. De docu dvd of blu ray is de schijf, waar alle verschillende versies van uitgaan. Die zit dus overal bij. Koop je een duurdere versie, dan krijg je ook de drie clubshows er bij.

Zie ook mijn overzicht hier boven.

avatar van henk01
Kan het niet hetzelfde zijn als de cd maar op dvd met betere geluidskwaliteit?

avatar van Thunderball
Nee. De cd bestaat uit een aantal nummers van de drie verschillende concerten en de dvd (of in mijn geval de blu ray) is een anderhalf uur durende docu over deze clubshows plus de studiosessions in Tokyo en Portugal (die laatste komt er nauwelijks in voor).

Ik heb hem toevallig vanmiddag zitten kijken. Het zwakke aan de docu is dat ze iedere keer praktisch complete songs pakken, die je ook al precies zo op de drie clubshows dvd's hebt staan. Geen andere edits, of andere camerashots en de tweede Paradiso show wordt -zover ik het kon zien- compleet genegeerd, ook in de docu. In de originele Tv special van 50 minuten zaten wel songs van het tweede Paradiso concert.

avatar van henk01
Thanks, klopt. Heb het inmiddels gezien.

avatar van Jelle78
Totally Stripped: wat mij betreft de beste release van archief materiaal die de Stones tot nu toe hebben uitgebracht. De dvd van Paradiso: anderhalf uur lang kippenvel en dan was ik er niet eens bij. Een ongekend spelplezier bij iedereen die op het podium stond. Het geluid is prachtig (heerlijk ruige elektrische gitaren) en ik hoor en zie de Stones hier in hun pure essentie. Rauw, agressief, swingend, maar ook melancholiek. Ja, ik wordt hier bijzonder blij van.

Ik heb de dvd van Brixton voor een deel gezien, maar die vind ik toch minder dan die van Paradiso. Natuurlijk horen we ook hier een band die goed op dreef is, maar wellicht komt het door de veel grotere zaal (zeker geen club) dat de sfeer veel meer lijkt op die tijdens de stadion concerten.
Olympia moet ik nog zien, maar daar verwacht ik meer van dan Brixton, want Olympia is ook een echte club en dus een intiemere sfeer.

avatar van henk01
Olympia gezien. Brixton nog niet. Vond Olympia beter dan Paradiso ?

avatar van Thunderball
Dan ben je zo wat de enige.
Olympia heeft eigenlijk een setlist van een Arena show, ofwel een handjevol zeldzame nummers tussen verder voornamelijk warhorses (bekende hits), terwijl Paradiso nauwelijks hits bevat, alleen Gimme Shelter en Street Fighting Men komen daar bij in de buurt en is dus veel meer bijzonder.

avatar van Lamontagne
Hier staat de beste versie van Gimme shelter op

Stond al op de single als b-kant van de uit 1995 komende single "Wild horses"

Wat een geluid !!!

Shit! Alle berichten over deze uitgave staan al bij Stripped.

Idd , die berichten zijn eigg op deze uitgave van toepassing
mss kan iemand van de MM crew dit verplaatsen
Vanaf eerste bericht hierover...6 februari van jou

Shit! Alle berichten over deze uitgave staan al bij Stripped.

Ik ben maar een leek en liefhebber.. wat is het verschil tussen The Rolling Stones - Stripped (1995) en deze? (ik zie wel dat de tracks een andere volgorde hebben bijvoorbeeld)

avatar van Thunderball
Slechts 1 nummer is dezelfde versie, Street Fighting Men.

Alle nummers op TS zijn dan ook live nummers afkomstig van Paradiso, Brixton of Olympia, maar uiteraard gaat het bij deze uitgave om de boxsets met drie dvd's of blu rays met de complete concerten van bovengenoemde speelgelegenheden.

avatar van lennon
Ik zag na mijn post de beschrijving op de achterkant vab de lp hoes. Sorry daarvoor.

Hmmm..dus ook nog wacthen op een officiële release van stripped zelf dan maar

Hoe bedoel je dat?
Stripped zelf is een officiële release en deze nieuwe versie is een aanvulling daarop met de drie complete concerten. Er zal verder geen andere Stripped versie meer uitkomen.

Legendarisch hier op MM...2 leden van the Dirty Mac weer in gesprek met elkaar

Hoe bedoel je dat?

Op vinyl. .. vergat ik erbij te zetten ...

avatar van Thunderball
Eh... die is al twintig jaar op vinyl te koop?