Missy Elliott - Respect M.E. (2006)

Hip-Hop / R&B
Label: Warner Bros.

1. Get Ur Freak On (3:56)
  2. Lose Control (3:47)

met Ciara en Fatman Scoop

3. 4 My People [Basement Jaxx Remix] (3:36)
  4. We Run This (3:25)
  5. Work It (4:24)
  6. Gossip Folks (3:56)

met Ludacris

7. One Minute Man (4:35)

met Ludacris

8. I'm Really Hot (3:31)
  9. Pass That Dutch (3:41)
  10. Beep Me 911 (4:58)

met 702 en Magoo

11. The Rain (Supa Dupa Fly) (4:11)
  12. All N My Grill (4:32)

met Big Boi en Nicole Wray

13. Hit Em Wit da Hee (4:20)

met Lil' Kim en Mocha

14. Hot Boyz (3:36)
  15. Sock It to Me (4:18)

met Da Brat

16. She's a Bitch (4:00)
  17. Teary Eyed (3:40)
  18. We Run This [High Contrast Remix] * (5:58)
Electro_
Leuke hoes. En de titel is verwezen naar haar kledingmerk neem ik aan. Maar is het over met haar carrière? Dat is wel een vraag die opkomt zodra een artiest met een best of-album komt. Ik hoop het eigenlijk niet, want Missy Elliott heeft erg leuke albums gemaakt.

Relax
OMG nu alweer o_0

avatar van jowietje
Heey een greatest hits album, deze wil ik wel. Ik breng wel vast m'n stem uit, aangezien ik alle nummers ken.

avatar van thomzi50
Lijkt me wel een mooie maar overbodige verzameling hitjes.

avatar van Ericos
Missy maakt leuke singles, maar een CD van haar kopen zou ik dan weer niet doen.
Deze dan misschien wel, omdat het een Best-Of is ..

En dan stem je 5*?

avatar van musicfriek
Ik mis haar beste nummer op dit album: All N My Grill met MC Solaar. Veruit haar beste track

avatar van BoordAppel
Die is geloof ik alleen in Europa uitgebracht, vandaar hier de versie met Big Boi & Nicole Wray.

avatar van musicfriek
Ze heeft toch wel hoop sterke nummers gehad als ik de tracklist zo bekijk. Feit blijft wel dat ze heerlijk eigenzinnig is en haar muziek ook. Zo zie je in begin een dikke diva, vervolgens een volslanke dame en daarna weer wat meer een diva. Favorieten:

- 4 My People (blijf het sterke remix vinden van Jaxx)
- One Minute Man (die beat vind ik zo lekker )
- The Rain (geniaal gedaan)

avatar van Rickéh
Raar ik zag hem net al in Mediamarkt liggen.
Maar goed ik ken ze allemaal al dus een

*3,5

Dit album kan gewoonweg denk tekik niet missen.

eazyfan
Deze Cd geluistert in de freerecord, en blijft saai en slecht, spijt me maar word maar 2,5* .

"we run this" recentste clip en eveneens de slechtste.

avatar van Word_Play
Dit is toch een hele vette verzameling van hele vette tracks.

"Beep beep - Who got the keys to my Jeep? VROOOOM!"

|Joël|
Dit ziet er uit als haar beste album als ik zo naar die tracklist kijk
Logisch aangezien het een verzameling is van haar beste nummers

Electro_ schreef:
... Is het over met haar carrière? Dat is wel een vraag die opkomt zodra een artiest met een best of-album komt.

Ik heb gelezen dat er in 2007 een nieuw album komt.

Pauper
Hele aardige verzameling inderdaad, ziet er goed uit. Vooral de beats van Missy zijn vaak orgineel en erg creatief. 3,5*

eazyfan
Ja ik vind Missy persoonlijk niks waar, dit album kan je trouwens zo luisteren, je moet het niet eens kopen of downen .ik stemde net 2,5* voor paar leuke beats .

wat kan ik beter doen deze kopen of this is not a test + under construction kopen the cookbook heb ik al en die oudere hoef ik niet

ik denk beter die 2 andere wand op deze staan ook liedjes van the cookbook en die heb ik al ..

avatar van Niek
eazyfan schreef:

Hier sluit ik me bij aan. Maar wel een half sterretje hoger voor de originaliteit en het vernieuwen wat ze vertegenwoordigd. Enige echte toptrack is Pass That Dutch...

eazyfan schreef:

maar de liedjes van missy zijn in haar clips meestal toch anders dan op de cd`s soms zijn woorden en zlefs zinnen in haar clips anders dan op de cd`s en de beats zijn soms in haar clips ook wat anders ..

avatar van Niek
M.ike schreef:

Je punt??

eazyfan
Ja geen touw aan vast te knopen, je kan gewoon deze Cd meteen luisteren via deze site, mijn mening: Een van de domste Greatest Hitsen ook. Missy stelt niks voor.

zecht iemand van 15 die verder niet van hip hop houd dus kraakt de boel maar af of de hele missy maar HALF kent ( mijn vermoeden )

verder leuke cd ken alle liedjes dus maar jammer dat er geen nieuwe nummers op staan 4 *

Geweldige cd..
Al die liedjes hebben ook zon hip deuntje xdMaar er is ook zon liedje van missy uit de film van mean girls..

die moet ik nog even opzoeken

avatar van Bert Wasbeer
Het werd tijd.. ik vind hiphopcd's meestal niet te pruimen maar Missy is tres OK. Ik zat al een tijdje op een hitoverzicht te wachten. Na nummer 10 vind ik het wat minder te pruimen maar toch een zeer dikke voldoende

Ik vind mevrouwtje Ellliot een beetje een irritante atitude hebben. Zoals de meeste hip hop artiesten van tegenwoordig (wat klink ik oud als ik dat zeg; ik draaide eind jaren 80, begin 90 erg veel hip hop).

Maar los daar van...
Nummers als Loose control zijn wel erg dansbaar en lekker gemixed!

avatar van musicfriek
Zit nu de video te bekijken van One Minute Man met Ludacris. Oooooeeee, wat blijft dat toch lekker!! Die beat is zo superlekker! Mijn grote favoriet van Missy