2Pac - Resurrection (2003)

Alternatieve titel: "This Is My Story"

Label: Amaru

1. Intro (0:05)
  2. Ghost (4:18)
  3. One Day at a Time (3:44)

met Eminem en Outlawz

4. Death Around the Corner (4:07)
  5. Secretz of War (4:13)
  6. Runnin' [Dying to Live] (3:51)

met The Notorious B.I.G.

7. Holler If Ya Hear Me (4:38)
  8. Starin' Through My Rear View (5:11)
  9. Bury Me a G (4:59)
  10. Same Song (3:57)
  11. Panther Power (4:37)
  12. Str8 Ballin' (5:04)
  13. Rebel of the Underground (3:16)
  14. The Realist Killaz (2:56)

met 50 Cent

Een aantal goede (oudere) nummers, alleen jammer van de de Eminem geproduceerde tracks die de plank misslaan.

enkele nummers waarna je graag luistert. Dit is eigelijk gewoon een remix CD, waarvan je er veel in amerika heb (zoals van dj green lantern).

De rest is eigelijk een beetje van hetzelfde, maar aan de andere kant, als je zoveel albums uit kan brengen met zoveel liedjes dan is het moeilijk om orgineel te blijven

avatar van BoordAppel
MFEO toch, wat ben je kinderachtig bezig. Of is er een goede rede voor om alle Cypress Hill, 2 Pac, Brainpower en Eminem albums een 0,5 te geven? Vooral die stem op Till Death Do Us Part valt me op. Je rende na alle tegenvallende albums van de groep natuurlijk meteen naar de winkel om te beluisteren hoe kut deze nu wel weer niet is? Maar natuurlijk neem ik al mn woorden terug als je een goede verklaring geeft.

avatar van Word_Play
One Day at a Time vind ik anders aardig goed gelukt.

Diesel
Monsta Kody schreef:

Mee eens. Een aantal briljante, oude nummers (o.a. Death Around The Corner en Holler If Ya Hear Me) en daarom toch nog drie sterren..

Relax
De slechtste remix Album ooit..
Die beats, wtf is dat, slecht, slecht, skip, slecht.. saaaaai.
Niet leuk dus.
Ik vond de intro's wel grappig van death around the corner.
Als dit geen Remix track is maar een verzamelalbum van unreleased songs, dan is dit zijn slechtste werk ooit.
De tekst is natuurlijk altijd goed van 2pac, maar dit is gewoon slecht.

2.0

eazyfan
best nog goed alleen eminem moet er met zijn fikken afblijven man wat haat ik die kerel.flikker van een trailor-park(niet dat ik iets heb tegen mensen die er wonen ofzo)
maar M heeft een te groot gedacht van zichzelf gekregen.

het album klinkt inderdaad als een remix cd.
Verder vind ik de beats lekker relaxt.
Dit is een echt een cd die je best aan kan hebben als je lekker even ergens zit en even wil relaxen.

Marcel²
De track Runnin' is nog wel aardig gedaan, maar als je het origineel hoort valt deze in het niets. Ik vraag me nog steeds af, waar dat stukje rap van Pac vandaan komt. Het origineel gaat over heel iets anders, maar goed. Wat ik weer wel erg mooi vind, is het nummer Bury Me a G van het album Thug Life Vol.1.

Lekkere beats, ma het sluit gewoon niet lekker aan met de teksten... Ik luister em niet vaak igg.
Runnin` is cker een vette track en verder nummer 4, 8 en 14 de rest vink niet erg spectuclair, ben ook van mening dat Em hier niet aan had moeten komen.
cijfer, 2,5.

Beste rapper ooit geweest..

eazyfan
Ja vind ik miss ook wel, nouja niet de beste maar erg erg sterke, nouja ik verhoog hier effe naar 3*, omdat sommige tracks nog komen van voor zijn dood, en Runnin (Dyin' To Live) blijft super!!!R.I.P. aan Allebei

Zeker Niet de beste maar wel een zeer goede, dit verdient een 3, mooie oude tracks met wat mindere nieuwen. Mijn eerste tupac - cd.

ik vind dit een sterk album en goed passen bij de documentaire.van elke "tupac periode" zit er wel een nummer bij die daar goed bij past

avatar van Yak
Yak
Bericht verwijderd, probeer eerst maar eens even leesbaar te schrijven.

eazyfan
Starin' Through My Rear View stond op een soundtrack, alleen The Realist Killaz en One Day At A Time zijn mixen. Ghost was denk ik wel unreleased of van een verzamel, weet het niet zeker, ik gaf 3*.

avatar van Yak
Yak
User geband.

Social_Mask
1 voor 1 goede nrs. Paste wel bij de docu. Alleen die One Day At A Time....Die beat is zo irritant, zeker werk van onze Slim Shay. Runnin' vind ik dan wel erg knap gedaan. Biggie en Tupac zijn daar erg goed bezig en een mooi refrein. Jammer dat ze een track me 2pac en 50 hebben gemaakt. 50 is dan niet afschuwelijk maar 2pac zag ik liever met een andere rapper. Ghost >>>Dat 2de couplet is geniaal, zijn flow, zijn stem, zijn emotie en hoe hij dan ook eindigt:

Don't know why, but I'm runnin' to my fuckin' block
Took a shot, tired of runnin' from the niggas and the cops
Time to be a ghost

Rip

eazyfan schreef:

Starin' Through my Rear view Heeft nooit op een Soundtrack Gestaan ! Alléen maar op "The Prophet: Best of the Works"

Raekwon the chef
eminem heeft Ghost ook geproduceerd, dat hoor je zo

Relax schreef:
De slechtste remix Album ooit..
Die beats, wtf is dat, slecht, slecht, skip, slecht.. saaaaai.
Niet leuk dus.
Ik vond de intro's wel grappig van death around the corner.
De tekst is natuurlijk altijd goed van 2pac, maar dit is gewoon slecht.

2.0

Unreleased Songs zijn er te veel van 2Pac, dit zijn zeker zijn beste unreleased songs niet, maar gewoon songs die te maken hebben met de Film. Betere zijn onder andere: Don't Stop The Music, 4 Tha Hustlazz, Did u think i Died, Deadly Combination, n ongenaamde track waar interview's te Zién zijn,. . .

Goed album, geen enkele remix aanwezig. Wat niet gezegt kan worden op albums Zoals 'Better Dayz' (Thugz Mansion, Fair Xchange)

Even verduidelijken wélke Songs al originals waren :

4 Death around the Corner (Van "Me Against the World")
5 Secretz of War (Van "Still i Rise" + Outlawz)
7 Holler if Ya hear Me (Van "Strictly 4 my N.I.G.G.A.Z.")
9 Bury me a G (Van "Thug Life: Vol. 1")
10 Same Song (Van "This is an E.P. Release" featuring Digital Underground)
11 Panther Power (Van "The Lost Tapes")
12 Str8 ballin' (Van "Thug Life: Vol. 1")
13 Rebel of the Underground (Van "2Pacalypse Now")

en dan de Songs die unreleased waren, maar nu op een andere beat zijn gezet :

2 Ghost (Time to be Ghost)
3 One Day at a Time (Eminem's versie van het originele duet met Spice 1)
6 Runnin' (Dying to Live) (Eerste verse : deel afkomstig van 'Running from the Police' van Junior M.A.F.I.A., Refrein : afkomstig van het lied 'Dying to Live' van Edgar Winter, Tweede verse : afkomstig van a cappela's van 'Pac)
8 Starin' Through my Rear View (Originele naam van Lied, maar een andere beat opgezet omdat oude versie Rough Studio was)
14 The Realist Killaz (Stuk uit A cappela's van 2Pac en een Bestaande Song van 50 Cent)

Omdat het nog een echt Pac album is, met echt goede songs een 5 !

Raekwon the chef
The Realest Killaz was geloof ik origineel een nummer van 2Pac en Daz Dillinger.
en One Day At A Time was toch een nummer met de outlawz waar pac nooit meer de kans voor kreeg om hem af te maken?

Raekwon the chef schreef:

Dat klopt, maar hier is ook niet weergegeven dat het 'Em's version' is. de Versie met spice 1 is een fel klinkende rough studio versie, de outlawz hadden daarna besproken om het lied bij 'Makaveliz Records' opnieuw te produceren. maar die tijd is er dus niet meer gekomen, daarom hebben ze niet echt de tijd gekregen om het af te maken.

Even om nog toe te Voegen, 'Realist Killaz' bestaat uit 'Let's fight' van 2pac, een freestyle.

StiénoOPacc

En ik maar denken dat ik geobsedeerd ben/was door 2pac...

Social_Mask
Net nog ff originele Runnin' gehoord...en wat is dat een geweldig nr. Prachtige beat met geweldige, volgens mij, Outlawz. Veeeeel beter dan de versie die hier is. Tupac heeft een heel andere tekst op de orginele. Ze moeten maar es een album uitbrengen(officeel) met al zijn nrs in originele staat. Er is al zo'n album 2pac4ever als ik het goed heb, maar dies niet officeel denk ik. Owhh wat zijn die orginele nrs toch prachtig.

avatar van Wib0__
Runnin' is idd een geweldig nummer...

Social_Mask
Dan wel die orginele. Die op Resurrection is ook best lekker, maar zelf vind ik die orginele vele malen beter.

avatar van Wib0__
Social_Mask schreef:

Die met Notorious BIG is toch de originele?