NOFX - First Ditch Effort (2016)

Label: Fat Wreck Chords

1. Six Years on Dope (1:32)
  2. Happy Father's Day (1:14)
  3. Sid and Nancy (2:22)
  4. California Drought (3:14)
  5. Oxy Moronic (3:56)
  6. I Don't Like Me Anymore (2:30)
  7. I'm a Transvest-Lite (2:16)
  8. Ditch Effort (1:47)
  9. Dead Beat Mom (2:18)
  10. Bye Bye Biopsy Girl (2:00)
  11. It Ain't Lonely at the Bottom (1:33)
  12. I'm So Sorry Tony (3:18)
  13. Generation Z (5:07)
avatar van frolunda
Misschien niet meer helemaal op het niveau van Punk in Drublic en White trash,voor mij hun beste albums maar met hun nieuwe,First Ditch Effort komt NOFX voor mij nog verrassend dicht in de buurt.
Na het niet al te sterke Heavy petting zoo heb ik er jaren nog amper naar geluisterd maar met deze plaat heeft de band een zowel leuk,afwisselend als goed album afgeleverd.
Dit is gewoon punk/pop van een hoge kwaliteit en daarnaast zijn de teksten weer erg grappig zonder (hadden ze in het verleden weleens last van) flauw en clownesk te worden.
Sterker nog nummers als Six Years on Dope,het lekker zwaar klinkende titelnummer,I Don't Like Me Anymore en het zelfs tot nadenken aanzettend Generation Z mogen tot de betere nummers van het viertal uit Los Angeles gerekend worden.
De nieuwe NOFX.....niks mis mee.