Element Eighty - Element Eighty (2003)

Label: Universal

1. Goodbye (2:47)
  2. Bloodshot (4:00)
  3. Broken Promises (3:20)
  4. Texas Cries (3:04)
  5. Parachute (3:03)
  6. Dummy Block (3:00)
  7. Scars (The Echo Song) (5:00)
  8. Slackjaw (3:23)
  9. Rabies (3:20)
  10. Pancake Land (2:53)
  11. Flatline (3:58)
  12. Rubber Tooth (1:44)
wat een vet album! super! haast niemand kent deze band. maar zeker keer naar luistere jongens. www.elementeighty.com!
4,5 sterren!

ik ken het toevallig omdat "Broken Promises" een soundtrack is van "Need for Speed Underground" van EA Games. maar het is zeker een goeie groep (heb ondertussen al meerdere nummers gehoord). alleen vind ik het nou niet echt metal

avatar van Norbert
Metal of geen Metal, 't is een retegoeie band. Jammer dat ze niet bekend zijn buiten Amerika, want dat verdienen ze wel.

4,5* voor mij

als je 1 nummer hebt gehoord, heb je ze allemaal gehoord,
ze gebruiken dezelfde drumms, breaks en riffs... Zelfs al zouden ze iets anders doen, klinkt het nog steeds hetzelfde.

Best wel een saai album dus, maar niet bepaald slechte muziek.

2.5*

er zitten een paar matige nummers bij, maar de rest is super goed, vooral de vocals zijn enorm mooi, de nummers lijken wel op elkaar maar die afwisselende vocals maken veel goed

4.5 * ipv 2.5 *

Ik bump deze jongens even want dat verdienen ze wel.

Heerlijk rauw is de sound die ze leveren. Ze zijn origineel en de gitaar is altijd prominent aanwezig, met af en toe hoge noten die de sound van E.E. definiëren.

Genoeg argumenten, die sh*t is gewoon gruwelijk

Dummy Block vind ik echt een heerlijke om hard aan te zetten.

avatar van masterdude
Onbekend maar een super vet album. Grappig is dat veel nummers van het eerste album (Mercuric) opnieuw zijn opgenomen.
Absoluut ten voordele aan bijvoorbeeld "scars"

Absoluut een aanwinst in mijn collectie.

avatar van dvdschaaf
Lazarus schreef:
alleen vind ik het nou niet echt metal

Helemaal mee eens