Yung Joc - New Joc City (2006)

Label: Bad Boy South

1. New Joc City (Intro) (2:15)
  2. It's Goin' Down (4:01)
  3. He Stayed in Trouble (Interlude) (0:56)

4. Do Ya Bad (4:10)
  5. Don't Play Wit' It (4:01)

met Big Gee

6. Excuse Me Officer (Interlude) (0:38)

7. Dope Boy Magic (4:32)

met Black Owned C-Bone, Chino Dolla en Play Boy Nick

8. Patron (4:43)
  9. Flip Flop (4:36)

met Cheri Dennis

10. I'm Him (3:42)
  11. Hear Me Comin (3:57)
  12. I Know You See It (4:01)

met Ms. B

13. Yung Nigga (Interlude) (0:15)

14. 1st Time (4:27)

met Marques Houston

15. Knock It Out (4:26)
  16. Picture Perfect (4:09)
|Joël|
Ik denk dat jullie Yung Joc allemaal wel kennen van It's Goin' Down zijn eerste echte bekende nummer.
Op dit moment staat Yung Joc heel hoog in de Amerikaanse charts met zijn nummer It's Goin' Down.
Hieronder heb ik ook wat info over Yung Joc gezet voor de mensen die nog nooit van hem hebben gehoord.
Ik hoop dat jullie het wat vinden

Yung Joc
Yung Joc has gained popularity from his first single "It's Goin' Down", produced by Nitti (not to be confused with pop-rapper Nitty) & So So Def Records, as the "It's Goin' Down" music video states in its title. The lead-off single was a huge success in America. Though critically-smited, the single made its way into the American top forty and was an extremely heavily-downloaded tune on iTunes, Top metros for Joc searches are Jackson, Mississippi; Columbia, South Carolina; and New Orleans, Louisiana. The second single "I Know You See It" is beginning to climb up the charts mainly because of its video-play. It is currently number 66 on the Hot 100. It debuted at number 143, and currently is sitting at 26.
Joc is noted as the first artist in two years (since Beavermac released European Mammal) to have a top forty U.S. hit on Bad Boy Records. In addition to being the latest sensation of Bad Boy South and Block Ent, Yung Joc has become president of Mastermind Music, a record label begun by himself and friend Chino Dollar.

avatar van MJ_DA_MAN
Alweer zo'n Dirty South-artiest. Net waar we op zitten wachten!

avatar van Cath
Ja. Zijn dansje op it´s goin' down is zo pakkend maar als ik het doe lijkt het echt te dom voor woorden;D

eazyfan
pff Bad Boy, Diddy gaat nu wel zeer laag om wat te verdienen ,Die eerste single zag ik op TV en was echt zwak,
Alweer zo'n Dirty South-artiest. Net waar we op zitten wachten
Idd ik krijg er ook geen genoeg van ,eerst Dem Franchise Boys (ofzo), dan T-Pain en nu nog deze .Is de rest ook van dezelfde kwaliteit? (als die eerste single dus).

MJ_DA_MAN schreef:
Alweer zo'n Dirty South-artiest. Net waar we op zitten wachten!

Heb je het album al eens geluisterd?

avatar van MJ_DA_MAN
Nee, maar zeg ik iets over dit album? Herlees mijn bericht dan nog maar eens.

avatar van Cath
zit niet zo te haten jullie!

MJ_DA_MAN schreef:
Nee, maar zeg ik iets over dit album? Herlees mijn bericht dan nog maar eens.

Ik vroeg gewoon of j het al eens had geluisterd, geen kritiek ofzo

avatar van jowietje
Bout it ft. 3LW is iniedergeval een heel lekker nummer, maar die staat er dan weer niet op

avatar van Conway Twitty
Young Joc, mij aangeraden door een vriend maar dit is echt bagger. Zeer inspiratieloos gedoe. Zal wel weer even duren voordat ik iets ga luisteren uit het zuiden.

avatar van jowietje
Dit is Yung Joc en nog niet gelekt of te koop. ?

jowietje schreef:
Dit is Yung Joc en nog niet gelekt of te koop. ?

Heb hem al een weekje.

avatar van Conway Twitty
En hij staat al 13 weken in de billboard charts...

avatar van jowietje
Nouja bij de mediamarkt is die pas vanaf vandaag te koop

|Joël|
In Nederland zijn ze ook wel eens later...

avatar van Cath
hij heeft niet veel te zeggen.. en een beetje eentonig. Maar er zitten wel lekkere nummers bij zeg! Dus toch maar 3 sterren, kan nog veranderen natuurlijk..

avatar van Cath
Nummers als New Joc City, Dope Boy Magic, Patron en 1st Time zijn heel eentonig en booring, maar Flip Flop, Hear me Comin, Picture Perfect, Im Him zijn wel weer erg lekker.. De rest is wel OK. Blijf hangen op een 2.5/3, nu nog maar even 3, ik geef het nog wat tijd.

|Joël|
Ja ik vind veel nummers een beetje hetzelfde klinken en de lyrics gaan ook niet echt diep ofzo

oke, nu beginnen zelfs de betere nummers lichtelijk te vervelen, toch maar 2.5

avatar van RJR
RJR
dit album is vandaag de bom

avatar van Kos
Kos
It's Going Down is zo'n enorm kutnummer .

avatar van Cath
Het is niet goed als je een album na 2 weken al niet meer luisterd.. Het blijft maar zakken en nu wordt het toch echt 1.5 ster.

avatar van hycine
er staan goeie songs op maar voor de rest gaat het wel.
dus een 3.

|Joël|
Dit album is na de eerste keer luisteren al niet zo goed en na langer luisteren blijft het slechter worden totdat je het gewoon nooit meer gaat luisteren

Timothebizkit
STANDAARD, echt niet origineel. Blingbling, slome raps, vaag dansje dikke auto een paar wijve die met hun reet lopen te schudden en en verschrikkelijk irritante beat...

Ik geef het album geen cijfer omdat ik het niet gehoord heb, maar het nummer It's Goin' Down met de bijbehorende clip geef ik een dikke 1.

avatar van MJ_DA_MAN
Jij hebt volges mij wel een hele erge hekel aan muziek als ik jouw stemgemiddelde zie (alhoewel dit natuurlijk 1 pot nat is).

fuck this shit, its going down

avatar van MJ_DA_MAN
Ben het nog nooit zó eens geweest met iemand.