Damian Wilson - Built for Fighting (2016)

Label: Blacklake

1. Thrill Me (3:29)
  2. When I Was Young (3:33)
  3. Impossible (3:39)
  4. Fire (4:02)
  5. Somebody (3:57)
  6. Sex & Vanilla (2:34)
  7. Can’t Heal War (4:51)
  8. What Have We Done (4:53)
  9. Written in Anger (4:28)
  10. All I Need (2:32)
  11. I Won't Blame Life (3:50)
  12. Battlelines (3:50)
avatar van buso
Goede recensie te vinden op Progwereld.
Jammer dat deze cd wsl enkel enige bekendheid zal krijgen bij een progpubliek, terwijl dit niet echt het doelpubliek is van deze cd.

avatar van Ricardo74
Geweldige cd!! Damian stelt nooit teleur en zijn stem is magisch. Mooie rustige nummers afgewisseld met meer uptempo songs. Prachtig!!!

avatar van uffing
De man met de magische stem. Nadat hij dit jaar al aangenaam verraste met het album Weir Keeper's Tale met Adam Wakeman is dit ook weer een juweeltje. Wat een schitterende stem heeft deze man toch.

avatar van namsaap
Wat een verrassend prettig album van Damian Wilson. Prima poprocknummers die naar een hoger niveau worden gezongen dankzij de fantastische stem van Damian.